Selymes, la borna 41

În această dimineață, chiar la ora antrenamentului de dezmorțire după frumoasa victorie cu 3-0 în dauna Unirii, chiar la Urziceni, antrenorul Tibor Selymes a fost sărbătorit de elevii și antrenorii Astrei pentru cei 41 de ani împliniți.

La eveniment au mai participat administratorul Ion Ionașcu, directorul de imagine Liubliana Nedelcu și câțiva reprezentanți ai mass-media.

Surpriza a fost mare pentru coach-ul alb-negrilor: pe o măsuță postată la marginea terenului îl aștepta o frumusețe de tort de ciocolată învelit în frișcă, garnisit cu căpșuni și străjuit de 4 artificii! Imaginea prăjiturii, un teren de joc cu câțiva fotbaliști și două porți, i-a prilejuit haiosului Ousmane N’Doye o replică spumoasă: “Aha, acum văd eu cine-i aici, uită-l pe Prunea dar și pe Borcea și pe Gigi Becali!” Și brusc a înhățat o căpșună, spre disperarea Liublianei și amuzamentul celorlalți.

La momentul apariției lui Tibi, întreg colectivul echipei a cântat “Mulți ani trăiască!” iar Goian, devenit tartorul lotului, a “îndrăznit” și i-a turnat în cap profesorului o pungă de făină în timp ce un complice a desăvârșit “opera” adăugând 2 litri de apă! A rezultat un aluat tocmai bun de frământat, chiar dacă au lipsit ouăle! Fără a se supăra, Tibor s-a lăsat purtat pe brațe, fiind azvârlit spre cer de câteva ori! Apoi, după câteva fraze adresate mass-media, acesta a părăsit 15 minute adunarea, singura țintă a momentului devenind dușul! A revenit și a continuat ședința de pregătire ca și nimic nu s-ar fi întâmplat. Iar la finalul acesteia și după bazinul de refacere, fotbaliștii au avut parte de felia de dulce atât de așteptată. “Sunt porții meritate pentru punctele de ieri dar și pentru meciul mare pe care-l vom face cu Oțelul, sâmbăta viitoare! Îi recomand lui Dorinel, prietenul meu, dacă vrea neapărat titlul să facă ce-o face și să câștige mâine seară, cu Politehnica Timișoara! Altfel, nu-l văd bine la Ploiești!” a încheiat Selymes.

Din acest colț de univers personal îi doresc lui Tibi tot binele din lume și să aibe parte de dragostea și înțelegerea familiei și a tuturor celor care cred în astrul său norocos! “La mulți ani!”


Lasă un comentariu

7 Comentarii.

 1. La multi ani, dle Selymes! Sa ramaneti multi ani la Astra si sa duceti echipa in Europa League, daca nu chiar mai sus ! Astra a dovedit ca merita mai mult, chiar daca multi n-au vazut-o cu ochi buni din cauza lipsei de traditie ( pe care o are Petrolul). Sper din tot sufletul sa nu se mute la Giurgiu !!! Cu tot respectul, dle Anghelescu, fatuca asta de-si zice director de imagine a ras tot ce s-a putut la Rapid. Am citit ca fotbalistii au fost foarte multumiti de prestatiile ei. Credeti ca e o imagine buna pentru club ?

 2. 1) Nu-si zice, chiar este director de imagine, post aprobat de conducere.
  2) Nu am auzit nimic.
  3) Daca aveti orice dovada va mai astept!

 3. Bineinteles ca este un post aprobat de conducere, altfel n-ar fi vorbit in numele clubului. Nu la hartiile oficiale ma refeream, ci la capitalul de imagine negativ pe care-l aduce. Dvs vreti dovada ca vara e cald si iarna ninge in Romania. Daca moralitatea unui om conteaza atat de putin, atunci inseamna ca l-au arestat degeaba pe Strauss-Kahn. O zi buna va doresc !

  • De vreme ce tu, Catalin, cunosti ceva ce altii habar nu au – si crede-ma, in acest caz, ca fac parte din aceasta categorie! – ar fi normal ca, sub protectia mea totala, sa aduci orice dovada in acest sens, nu doar sa te iei dupa “gura lumii”! Cunosti si tu, ea mereu e sloboda! In ceea ce priveste cronologia evenimentelor meteo, de destula vreme, personal, sunt satul de soare iarna si de zapada primavara, spre vara! Iar daca ajungi cu paralelismul pana la arestarea directorului FMI, atunci este clar ca detii ceva marturii in aceasta speta, libidoul lui Strauss-Kahn probandu-se, iata, in ciuda muteniei presei franceze! Dar, stii tu cum este treaba cu sexul in patria lui Voltaire…

   • Dle Anghelescu, nu sunt paparazzi ca sa produc dovezi. Nu ma iau dupa gura lumii, dar niciodata nu iese fum fara foc. La Rapid a iesit mai mult decat fum, au iesit declaratii publice despre talentele domnisoarei. E un punct de plecare pentru dvs. Stiti cum se spune: cand unul zice ca esti beat, nu-l crezi, cand zic mai multi, te duci si te culci. Slobozenia gurii sau nonconformismul nu echivaleaza cu arta de a face cea mai veche meserie din lume. Pana la urma, nici nu mai conteaza moralitatea in Romania. Cand al treilea om in stat fura votul in vazul lumii si nu pateste nimic, cine o sa se impiedice de un ciot ca Nedelcu ?

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>