Juniorii Petrolului merg mai departe

Conform unei ştiri apărută pe situl fcpetrolul.ro, grupa de Juniori B (jucători născuţi în anul 1994 şi mai mici) a clubului Petrolul Ploieşti s-a calificat la faza zonală a Campionatului Naţional. Tinerii antrenaţi de către Adrian Toader au câştigat Seria a IV-a cu o linie de clasament foarte bună,  acumulând 23 de victorii, 3 egaluri, 2 înfrângeri şi un golaveraj minunat, (88-26). Petroliştii au ajuns, astfel, la faza zonală, acolo unde vor fi alcătuite două grupe, urmând ca joi, 19 mai, să fie stabilite componenţa şi locurile de disputare ale turneelor.
La rândul lor, Juniorii E (născuţi în anul 2000 şi mai mici) au reuşit să facă pasul către faza finală a campionatului, după ce au câştigat turneul zonal desfăşurat la Mogoşoaia. Formaţia antrenată de către Iulian Cojocaru a obţinut următoarele rezultate: 5-0 cu CS Corbeanca, 5-1 cu FC Calcio Bucureşti şi 6-1 cu CSS Slobozia. Faza finală, la care vor participa 8 echipe, se va desfăşura în perioada 9-12 iunie, urmând ca în această săptămână să fie stabilită organizatoarea competiţiei.

Lasă un comentariu

2 Comentarii.

  1. Bravo baietilor de la Petrolul! O veste buna si din handbal. Echipa de junioare IV (nascute 1998 si mai mici) a Clubului Sportiv Blejoi, antrenata de prof. Bogdan Ivanciu s-a calificat la turneul final al Campionatului National. Vineri si sambata, la Pitesti, in cadrul turneului semifinal, fetele de la CS Blejoi au obtinut trei victorii din tot atatea meciuri, fiind deja calificate, urmand ca maine (duminica) sa joace pentru locurile 1-2 in aceasta faza a competitiei. Turneul final va avea loc in luna iunie.

  2. Domnule Cristi Anghelescu va rog daca se poate..cand faceti emisiunea pasul la offside sa nu mai pierdeti atata timp cu prezentarea rezultatelor…data trecuta chiar am fost atent cat v-a luat si a fost peste 20 de minute…mai bine acordati mai mult timp invitatilor ca si asa emisiunea este scurta..mai ales daca maine seara va fi Vivi la emisiune…a fost doar o parere.Cu respect!

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>