„Marin” și-a pus pirostriile!

Aseară, în luxosul salon de nunți de lângă ștrandul Bucov, ex-petrolistul Laurențiu Marinescu – actualul component al echipei Steaua București – a făcut nuntă mare, aleasa inimii, frumoasa Georgiana, spunându-i finalmente “da”, după destulă vreme de așteptare!

Așa cum numai Dumnezeu știe să le așeze pe toate, evenimentul s-a produs exact în ziua în care fosta sa echipă de suflet, Petrolul Ploiești, a luat o opțiune majoră în lupta pentru a reveni în eșalonul de elită al fotbalului românesc, învingând la Strejnic cu 3-1 (3-0) pe CS Mioveni!

La un pișcot, o cupă de șampanie și un meniu ales cu atenție au fost invitați să participe mai toți fotbaliștii care, nu cu multă vreme în urmă, evoluau alături de sărbătorit la Petrolul: Daniel Stana, Mihai Tudor și nașul său Constantin Muțiu, Alin Coțan, Ștefan Odoroabă, etc. L-am mai văzut și pe Valeriu Aristan, acum la Prahova 2010 Tomșani, fiind mirat că niciun component al lotului stelist nu se afla la chermeză! Nașul mare a fost Claudiu Tudor, nimeni altul decât fotbalistul Astrei detașat până în vară la Poli ACSMU Iași. Dintre conducători l-am remarcat pe Lucian Rădulescu, actualul director executiv al Chimiei Brazi.

L-am apreciat mult pe acest copil și m-am grăbit să ajung pentru câteva momente la petrecerea sa, special pentru a-l imortaliza alături de Georgiana și a-i ura tradiționalul “Casă de piatră”!


Lasă un comentariu

2 Comentarii.

  1. Un cuplu frumos, intr-adevar. Felicitari pentru fotografie si casa de piatra tinerilor casatoriti! Ai dat lovitura! Sa traiesti si tu, si… directorul executiv!

    • Multumesc pentru aprecieri. M-am simtit bine atunci cand i-am imortalizat, “Marin” fiind unul dintre fotbalistii mei preferati in campionatul romanesc! Ori, sa recunoastem, nunta a fost in Ploiesti, nu la mare departare sa nu pot ajunge!

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>