“Aceasta este echipa pe care o visam!”

Ieri, imediat după ce Astra s-a impus categoric în amicalul cu Oțelul Galați, de la Brașov (4-1), am avut o discuție telefonică cu Ioan Niculae, patronul trupei din “9 Mai”. Bine dispus, miliardarul a comentat partida pe care tocmai o văzuse alături de președintele Petrică Buduru dar și de actualul selecționer, Victor Pițurcă:

“Cristi, sunt foarte mulțumit de felul în care se exprimă echipa! Evident, nu o să cad în plasa celor care se extaziază după o astfel de victorie în fața campioanei, un meci amical fiind totuși altceva decât unul oficial! Dar, sincer, ascultând ceea ce mi se spune, nu am decât motive de bucurie! Iar eu, atunci când sunt mulțumit de ceva, răsplătesc la rându-mi! Echipa are, la acest moment, cele mai bune condiții de pregătire, cazare, masă și recuperare, fiind cantonată la complexul Aro. Apoi băieții, fotbaliștii, alcătuiesc acea echipă, acea familie adevărată pe care o visam în urmă cu un an și jumătate, când discutam despre viitor în cantonamentul din Alanya. Un exemplu, minor, este adevărat, îl reprezintă argentinianul Osvaldo Miranda, cel care ar fi trebuit să ajungă la echipă mai târziu dar, conștient că pierde destul din această perioadă de pregătire de vară, și-a plătit biletul de avion și a aterizat cu două zile înaintea datei limită discutată cu staff-ul tehnic! Am apreciat gestul său ca fiind unul deosebit, care-mi întărește convingerea că am procedat corect atunci când l-am achiziționat de la Dinamo! Aceleași afirmații laudative le voi face și la adresa lui Ousmane N’Doye, la finalul acestui sezon, veți vedea! Iar Costin Budescu, unul dintre puținii mingicari ai echipei, va exploda în foarte scurtă vreme, mai ales că am promisiunea lui vizând viitorul apropiat! Am crezut și cred în acest talent adevărat, de aceea am și făcut efortul de a-l achiziționa de la Petrolul! Iar, despre cantonamentul din străinătate, chiar sunt curios cum va reacționa echipa în duelurile cu Dinamo Kiev, Al Ahli sau Mlada Boleslav, trei dintre echipele cu ștaif care se pregătesc în Alpii Austriei! Poate că abia după acel stagiu voi putea spune mai multe despre dorința tuturor celor care simt alături de noi, de a avea o echipă care să se bată pentru un loc fruntaș în clasamentul ediției ce va debuta în nici o lună de zile!”

Mă alătur tuturor celor care astăzi, 24 iunie, îl felicită pe Osvaldo Noe Miranda pentru împlinirea celor 27 de ani. Fie ca visul său cel mare – participarea cu echipa într-o competiție europeană – să i se împlinească iar fanii să se bucure de o evoluție pozitivă, încununată cu cât mai multe reușite! “La mulți ani!”


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>