Față în față cu o nouă provocare!

Să nu credeți, vreodată, că ratarea promovării în eșalonul secund a fost trecută cu vederea prea lejer de către cei desemnați să răspundă de destinele Chimiei Brazi… După câteva săptămâni de păsuire, ambiționați să-și aștepte osânda din partea “oligarhilor” de la FRF, oficialii echipei de lângă Combinat au purces la judecată. Una internă, dorită dreaptă, de la care să nu lipsească în primul rând jucătorii și antrenorii și mai apoi toți cei care au avut tangență cu traiectul formației!

Cu toții au pus privirea în pământ, mulți au admis că sarcina promovării a fost compromisă din proprie greșeală. În urma schismei produsă la final de campionat, atunci când destule contracte de sponsorizare pe relația Petrom au fost reziliate din cauza imposibilității societății patronatoare de a mai susține fotbalul din Brazi, s-a ajuns într-o situație limită, aproape fără precedent la Chimia: sindicaliștii din Combinat, conduși cu mână forte de liderul Romulus Olteanu, au hotărât ca echipei lor de suflet să i se mai poată da o șansă, chit că, în pricipiu, rezultatul era din ce în ce mai greu palpabil… Hârșit într-ale fenomenului, având în Lucian Rădulescu o mână dreaptă cu experiență în domeniu, girând practic pentru performanță, Olteanu a reîntins mâna fotbalului: Chimia va mai avea parte de sponsorizare și în această ediție de campionat! S-a ținut cont de tradiția clubului, de profesioniștii care lucrează acolo, de potența de netăgăduit a lotului, de tinerețea și de ambiția fiecărui component al echipei!

S-a adus la cunoștință fiecărui angajat fișa postului, acel angajament pentru care cel în cauză muncește și răspunde de ceea ce face! Ca noutate absolută, managementul la club va fi complet diferențiat, de cel sportiv urmând a se ocupa fostul director executiv Lucian Rădulescu! Cel care, în urma unei discuții pe care am purtat-o în această zi, a afirmat că măsura în sine ar putea avea efecte dintre cele mai ambițioase și corecte, de vreme ce multiplele sarcini se vor împărți iar finalul – unul dorit victorios! – ar însemna bonusuri sau, eventual, retrogradări, în funcție de calitatea prestației! “Chiar nu-mi este frică de treabă și de destulele sarcini pe care le am trasate! Și, chiar dacă o să greșesc ceva, să fiți convinși că o voi face doar pentru că muncesc! Chimia, spiritul ei, va dăinui în timp iar pentru că șefii mei s-au orientat din nou către mine nu face decât să mă bucure! Nu o să am decât obiective de performanță dar, ar fi bine să ne gândim cât de aproape am fost de promovare în acest an! Chiar întreb și eu: oare ce s-ar fi întâmplat dacă reușeam să ne clasăm primii în grupă sau dacă regulamentele FRF erau respectate? De unde și până unde suplimentam un buget și așa ciuntit, repet, de vreme ce trecerea de la liga a treia la cea secundă presupunea un efort financiar măcar de patru ori mai mare? Pentru că, hai să fim sinceri, cine nu-și dorea Chimia în liga a II-a? Nu-i nimic, poate facem figura la anul, cu mai puțini bani!” a mai spus charismaticul tânăr manager sportiv. De urmărit!


Lasă un comentariu

2 Comentarii.

  1. De fapt, ca nu prea inteleg, ce i s-a luat lui Lucica? Doar functia? Sau ce?

    • Da, practic a fost “deposedat” de resortul financiar al clubului, Chimia alegand in noua organigrama doua compartimente, cel financiar si cel sportiv, fiecare condus separat de catre un manager! Lucica va avea segmentul sportiv, spre marea sa multumire, nemaifiind obligat de acum incolo sa raspunda de banii intregului.

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>