Petrolul, după modelul Fenerbahce

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a modificat, astăzi, articolul 27 din Regulamentul Disciplinar, permiţând accesul pentru femei şi copii cu vârsta de până la 14 ani la meciurile programate să se dispute cu „porţile închise”. Modificarea intră în vigoare imediat, primul meci ce se va desfăşura în noile condiţii fiind cel dintre FC Petrolul Ploieşti şi FCM Tg. Mureş (mâine, ora 18:00, pe stadionul „Ilie Oană”). Clubul FC Petrolul Ploieşti va permite, astfel, accesul pentru femei şi pentru copii cu vârsta de până la 14 ani la Tribuna II, urmând să emită bilete gratuite ce pot fi ridicate, de astăzi, de la casele de bilete ale stadionului, sau mâine, înaintea meciului, de la intrarea de pe strada „Mihai Bravu”. Totodată, abonaţii îşi pot înmâna cardurile către persoanele care se încadrează în categoriile mai sus menţionate, accesul în acest sens urmând să se facă la Tribuna 0.

Doamnelor și domnișoarelor, copii mai mici de 14 ani, veniți să arătăm fața frumoasă a unui spectacol cum numai Ploieștiul îl poate oferi! Hai Petrolul!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>