Suntem cobai fără să știm!

Senatorul de Ilfov, Iulian Urban, scrie pe blogul său, imediat ce a intrat în posesia răspunsului de la Ministerului Agriculturii cu privire la testarea pesticidului INIŢIUM în România: “Răspunsul este… NĂUCITOR! La ce dracu mai plătesc taxe și impozite? Ce mai caut eu în Parlament? Nu pot să nu îmi pun aceste întrebari citind răspunsul ministrului Mihai Dumitru”, se întreabă retoric parlamentarul. Redau mai jos postarea de pe blogul senatorului Iulian Urban.
“Institutul Gheorghe Ionescu Siseşti din subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice care cu ce credeai că ar trebui să se ocupe: cu cercetări care să îmbunătăţească calităţile nutriţionale şi parametrii de sănătate a fructelor româneşti, ei bine acest institut a început în 2007, sub Guvernul Tăriceanu, testarea pesticidului INIŢIUM, fără să anunţe public acest lucru, fără nici o informare publică. Citiţi să vedeţi că aceste două componente cancerigene ORVEGO şi ENERVIN au fost DEJA!!!!!! testate în România în 2007-2009, pe ascuns, iar acum ni se spune că o sumedenie de instituţii publice au autorizat testele şi se trece direct la folosirea acestuia în agricultura românească. Aşadar crima s-a produs deja, iar acum se pare că nu vom mai avea cum să aflăm dacă fructele de pe masa noastră sunt sau nu alterate iremediabil prin folosirea celor două produse cancerigene care conţin INIŢIUM”.

PS – am cerut oficial Comisiei de Agricultură din Senat să înceapă o anchetă parlamentară în acest sens (fiind comisie de specialitate) însă… am primit tăcere şi indiferenţă faţă de acest subiect. Mai mult ce mai pot fac?

http://www.youtube.com/watch?v=1sNi8DFO1NU&feature=player_embedded

Am considerat util să aflați și voi ce lucruri “minunate” se petrec în spatele scenei vieții noastre, acolo unde – se vede – unii dintre aleși chiar ne folosesc drept cobai. Cum comentați?


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>