Chimioterapie= LIMONADĂ + BICARBONAT.

În urmă cu puțină vreme, o bună prietenă mi-a trimis un e-mail în care am descoperit destule lucruri interesante, tocmai bune pentru a le afla cu toții, prietenii acestui blog. Mă grăbesc să postez materialul și să vă rog să-l luați în serios, nu de alta dar un astfel de suc proaspăt preparat în casă nu este nici scump și nici greu de făcut. Încercați cu toții! Eu m-am grăbit și l-am înnobilat, îndulcindu-l cu puțină miere. Este super!

Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica)este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia. De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Şi, dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile. Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără conservanţi. Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii? Aşa cum se ştie, lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima. Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri. Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida….şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid. Adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului devenind eficient împotriva paraziţilor interni. Reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tulburările nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de probe de laborator, realizate începând din 1970, frotiurile au arătat că se distrug celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demonstrat că sucul acţionează de 10.000 mai bine ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic folosit în mod uzual, încetinind creşterea celulelor canceroase Şi, ce este încă şi mai uimitor, acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.
BEŢI ZILNIC, AȘADAR, LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ ADĂUGAȚI O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT! NU AVEȚI CE PIERDE, ÎN FOND ACEASTĂ BĂUTURĂ ESTE RĂCORITOARE ȘI RECONFORTANTĂ!


Lasă un comentariu

2 Comentarii.

  1. romeo patrascu

    multumiri pentru sfat ! Multa sanatate …

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>