Galeria se implică!

“Comercializarea abonamentelor pentru noul sezon, la același pret, de către FC Petrolul, nu i-a lăsat indiferenți pe suporterii din galerie, care au decis să se implice și ei promovând acțiunea cât de bine pot cu ajutorul rețelelor de socializare de pe internet. Mai mult, peste 200 de afișe mari, color, vor tapeta zonele importante din toate cartierele orașului în aceste zile, iubitorii de Petrolul fiind informați și în același timp invitați să-și procure un abonament pentru viitoarea stagiune. În doar patru zile, clubul ploieștean a reușit, deja, vânzarea a peste 1.000 de abonamente!”
Acesta este mesajul pe care Octav Preda, pricipalul liant al fracțiunilor din galeria “lupilor”, l-a transmis în acestă dimineață tuturor celor care sunt implicați cu sufletul dar și profesional în viața echipei fanion a orașului și a județului! Acțiunea în sine, una demnă de toată lauda, se dorește a fi un sprijin cât mai consistent al fanilor Petrolului în demersul acestora de a ajuta echipa în toate momentele existențiale ale ei. Iar acesta de față chiar reprezintă un astfel de moment! Succes!

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>