Best, stabilimentul campionilor!

Începând din această săptămână s-au pus bazele unui acord între “Hotel Best” și echipa de baschet campioană a României, CSU Asesoft. Proprietatea omului de afaceri Andi Crângu – președintele executiv al FC Petrolul Ploiești – stabilimentul situat la km. 6, în drum spre Brașov, se distinge prin eleganță și calitatea serviciilor, fiind preferat de majoritatea echipelor care vin în Ploiești, la mai toate competițiile sportive. Tocmai de aceea, Asesoft s-a orientat spre un astfel de partener, mai ales că “Hotel Best” va pune la dispoziția campionilor și a invitaților lor servicii de cazare și masă, precum și acces în sălile de conferințe sau pentru întâlniri de afaceri ori vizionări și conferințe de presă. Cele 37 de camere pentru cazare, două restaurante și un pub alcătuiesc complexul amplasat într-o zonă recunoscută pentru liniștea ei.  ”Am ales să ne asociem numele cu o echipă campioană, care an de an oferă rezultate frumoase și aduce bucurii fanilor ei. Prin înțelegerea parafată, am devenit colaboratorul celor mai importante echipe de club din Ploiești, FC Petrolul și CSU Asesoft”, a declarat patronul Hotelului Best, Andi Crângu.
Logo-ul “Hotel Best” va fi inscripționat pe bluzele de încălzire ale jucătorilor, iar în noul sezon echipa sub 14 ani a campioanei va purta numele CSU Asesoft Best.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>