„Nu sunt mulțumit de jocul echipei” (articol publicat în cotidianul Telegrama)

Dintr-o discuție purtată cu Virgil Guran, președintele echipei CSM Câmpina, am înțeles că la echipă nu există omogenitate, aceasta fiind principala supărare a oficialului câmpinean.

“Nu are niciun rost să nu recunosc, nu sunt deloc mulțumit de jocul echipei, chit că am învins ieri cu 3-0! Se vede că relațiile de joc șchioapătă, că lotul, deși valoros, este divizat și că evoluția de ansamblu nu arată bine! Aștept altceva de la această formație care și-a propus să evolueze la un nivel mai înalt!” a răspuns Guran la întrebarea legată de cât de mulțumit este după victoria în
fața Caraimanului Bușteni. Am continuat chestionându-l asupra relației prezente și viitoare cu Adrian Nistoroiu, finanțator al grupării. “Domnul Nistoroiu este un om de calitate, cu care ce am vorbit așa s-a și făcut! Anvergura proiectului nostru prevede ca CSM să ajungă o formație redutabilă, cu forță în această serie, dorindu-ne ca eșalonul Ligii A Prahova să fie depășit la finalul
sezonului! Nu pun presiune prostească dar, este clar, nu prea ar trebui să avem contracandidată în serie: Chimia Brazi nu are drept să promoveze, Avântul Măneciu se ferește de Liga a III-a, poate Unirea Urlați să fie trupa de la care să întâmpinăm ceva probleme!”

L-am mai întrebat pe oficialul CSM-ului dacă va continua să joace pe terenul “Poiana”, știut fiind faptul că, în urma licitaţiei desfăşurate joia trecută la sediul ANAF Ploieşti, omul de afaceri Radu Călin, patronul echipei Fortuna Brazi, este noul proprietar al acestei arene, pentru suma de 702.000 lei, fără TVA. Iată ce a declarat Guran: “Exact după licitație am făcut o discuție cu domnul Călin iar domnia sa a spus că nu a venit cu gânduri rele, ba din contră, este decis să încurajeze fotbalul, fenomenul în sine, și nu să-l distrugă! Astfel, probabil că până dânșii vor demara lucrările ample de modernizare și construcție ale noii arene vom avea și noi de câștigat evoluând aici! Nu vă pot spune cu exactitate, însă, despre ce perioadă este vorba!”

Ultimul subiect a fost legat tot de stadionul din cel de-al doilea municipiu al Prahovei. Mai precis, în urma unei informații primite, am aflat că au apărut destule animale care și-au făcut adăpost în unele construcții și anexe de la arena “Poiana”!
“Din păcate, da, aveți dreptate, și eu am văzut animale prin curtea stadionului! Nu știu și dacă și-au făcut culcuș pe acolo! Cert este că starea terenului este bună, în complet dezacord cu vestiarele și celelalte spații! Se vede că nu a mai existat cineva care să sufere pentru acest frumos ansamblu sportiv!” a încheiat președintele echipei câmpinene.

Din păcate, nu am reușit să-l găsim liber pe finanțatorul Adrian Nistoroiu, o discuție vizând aceleași teme urmând a fi purtată, probabil, cu altă ocazie!

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>