Contra așteaptă o formalitate (articol publicat în cotidianul Telegrama)

Imediat după antrenamentul de ieri, Cosmin Contra a admis că sunt ceva probleme legate de rezilierea contractului cu Fuenlabrada, echipa spaniolă de  eşalonul trei la care a antrenat până la sfârşitul săptămânii trecute.

Transpirat, murdar, doar în şosete, antrenorul Petrolului şi-a făcut timp  câteva momente şi pentru o scurtă discuţie. “Am primit, aseară, o hârtie de la  avocatul meu în care se stipula reticenţa oficialilor de la Fuenlabrada de a-mi  elibera actul doveditor al încheierii relaţiilor contractuale cu clubul spaniol  de liga a treia. Este doar o modalitate de a mai trage de timp, întrucât nu  există niciun impediment în a-mi rezilia înţelegerea cu ei! Actul de care  vorbesc ar trebui eliberat imediat, întrucât nici la semnătură nu am făcut vreo  hârtie care să mă lege de club pentru o perioadă fixă! Pe logică, nici acum nu  există motive pentru a mi se interzice plecarea acasă, să antrenez o echipă  românească! Ce fac ei acum nu intră decât la capitolul «răutate» pentru că, în  orice situaţie, în scurtă vreme vor fi obligaţi de UEFA să respecte statutul pe  care l-am avut stipulat acolo. Şi care prevedea că nu am obligaţii nici la  venire, la semnătură – neprimind niciun avans! – dar nici la plecare, oriunde şi  oricând se va realiza aceasta! Nu sunt în joc sume de bani, hârtii nesemnate,  alte pretenţii!” a încheiat Contra.

Altfel, în ceea ce priveşte hârtia de reziliere pe care Mircea Rednic, fostul  antrenor al Petrolului, urma să o trimită de la Liege, aceasta a sosit miercuri  seară astfel încât părţile se află, la acest moment, în concordie deplină! La  fel, au fost returnate şi puls-testerele pe care kinetoterapeutul Radu Vasilcan  (foto) le-a avut în custodie la Petrolul şi care au fost împrumutate câteva zile
clubului belgian! Care, cu toată logistica de care se bucură, nu-şi permisese o  achiziţie de valoarea celei reuşite de Florian Walter la Petrolul, via Cluj.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>