Dacă e marți, e Chiajna! (articol publicat în cotidianul Telegrama)

Mult aşteptata revanşă împotriva Concordiei Chiajna se va produce marți, 27 noiembrie, de la orele 20:30. Astfel, arena “Ilie Oană” va fi martora unui sfert de finală a Cupei României spectaculos, în care Petrolul Ploieşti pleacă cu prima şansă fie şi pentru faptul că joacă pe propriul teren, în faţa a mii de suporteri!

Cu patru zile înainte, mai precis vineri 23 noiembrie, la Mediaş, galben-albaştrii vor juca partida cu Gaz Metan, meci contând pentru etapa a XVII-a. Ora de disputare va fi 18:00.

Cum bine se ştie, campionatul nu se va opri după aceast joc, alte trei etape urmând a se juca până la data de 15 decembrie. Astfel, Petrolul va mai avea de disputat două meciuri în deplasare şi unul “acasă”. Primul joc din retur, adică cel contând pentru etapa a XVIII-a, se va juca în Moldova, la Piatra Neamţ, duminică, 2 decembrie, de la orele 18:00. Apoi, după o săptămână, la Ploieşti, elevii lui Contra vor primi replica unei alte echipe din Moldova, anume FC Vaslui, iar ultimul meci oficial al acestui an se va disputa la Galaţi – tot în Moldova! – împotriva Oţelului. Să vă mai spun că primul joc al anului viitor se va disputa pe data de 2 martie, la Ploieşti, adversara Petrolului fiind – aţi ghicit! – o altă echipă a Moldovei, CSMS Iaşi!

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>