“Clujenii sunt periculoși” (aticol publicat în cotidianul Telegrama)

Marţi seară, în cadrul emisiunii cu tematică sportivă “Pasul la ofsaid”, antrenorul principal Cosmin Contra a vorbit şi despre meciul Petrolului cu Universitatea Cluj, de mâine seară.

Degajat, zâmbitor, coach-ul galben-albaştrilor a fost de acord să discute despre această partidă, opinând că Universitatea va veni la Ploieşti să se lupte din greu şi, eventual, să încerce să şi câştige! Iată ce a spus Cosmin: “Indiferent de ceea ce se vorbeşte şi se scrie în aceste zile să îti şi că un meci ca acesta este cât se poate de greu! Universitatea este precum o fiară rănită, are acum un antrenor foarte bun în persoana lui Marius Şumudică, tehnician care ştie să mobilizeze fotbaliştii foarte bine, şi sigur vor încerca să ne pună probleme! Studenţii Clujului alcătuiesc o echipă tânără, destul de disciplinată, cu fotbalişti de viteză talentaţi! Nu trebuie să ne gândim cu frică la acest joc, trebuie doar să-i respectăm şi să-i învingem! Să le dăm gol repede, să nu mai suferim atâta, cum am făcut-o cu Chiajna şi cu Astra! Echipa noastră este valoroasă, disciplinată, dar trebuie să ne concentrăm dublu în faţa porţii! Am văzut, cel puţin la Gicu Grozav, patru ocazii mari de a înscrie în primul sfert de oră, la Giurgiu! Una să fi dat şi altul era scorul, vă asigur! La Petrolul, pofta vine mâncând!” a spus “Guriţă”.

Întrebat despre lotul de jucători cu care va aborda partida de mâine, antrenorul Petrolului a spus: “Sunt ceva probleme în sensul în care Galamaz este suspendat, el primind la Giurgiu cel de-al patrulea cartonaş galben. De altfel, şi luni şi azi (n. red – marţi)” George a făcut un program separat, întinderea pe care o are la colateralul intern urmând să se înmoaie cu un antrenament mai uşor. Mai rău, să zic aşa, stă treaba cu Hamza, el având şedinţe de lucru, separat, la stadion, nu ca noi la baza Conpet de la Strejnic! Doctorul Stamatescu a spus că Younes are o cicatrice apărută pe o leziune musculară mai veche (n. red – ajuns la Bucureşti, atacantul Petrolului a fost înştiinţat de către specialişti că nu are voie să facă efort vreme de 2 săptămâni!). Nu intră în calcul nici Cojocnean şi nici Geraldo, acesta din urmă tratându-se deja în Portugalia! O să vedem cum vom face pentru că şi Grozav şi Bokila şi Alcenat sunt la echipele naţionale, ultimii doi revenind în ţară joi noaptea! Există şi temerea, Doamne-fereşte! ca niciun atacant să nu poată fi în plenitudinea forţelor, dacă Gicu şi Jeremy se vor lovi! Dar, vedem cum facem, îi avem pe Tony, pe Morar, ne descurcăm! Iar în apărare, chit că aş fi vrut să-l văd într-un meci oficial, înclin să cred că Avogadri nu este acum peste Achim şi nu l-aş titulariza. O să mai vedem până vineri!” a încheiat Cosmin Contra.

Echipa intră în cantonament în această seară, după antrenament, iar tehnicianul Petrolului va trebui să-şi aleagă un loc comod în tribună pentru acest joc cu Universitatea Cluj! Sper ca dumneavoastră să nu fi uiatat, Cosmin a fost expulzat de către arbitrul arădean Ovidiu Haţegan, pentru proteste, la meciul cu Astra de la Giurgiu iar, conform unei decizii a Comisiei de Disciplină a LPF, el nu va putea sta în spaţiul oficial, fiind suspendat pentru o etapă!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>