Foarte bine (articol publicat în cotidianul Telegrama)

Ieri, după prânz, odată terminată şedinţa la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, membrii biroului executiv au decis, în unanimitate de voturi, revocarea deciziei de a organiza alegeri pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte în şedinţa Adunării Generale din 14 decembrie.

Iată cum arată comunicatul postat pe site-ul oficial www.frf-ajf.ro/prahova la secţiunea „Informări şi comunitate”: „Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a decis, în şedinţa de astăzi, în unanimitate de voturi, revocarea deciziei de a organiza alegeri pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte în şedinţa Adunării Generale din 14 decembrie. În Adunarea Generală programată la această dată se va discuta şi aproba, aşa cum este prevăzut, noul Statut al AJF Prahova, urmând ca alegerile să se desfăşoare, după aprobarea sa, în viitoarea Adunare Generală, în conformitate cu prevederile aprobate. Decizia a fost luată, la propunerea reprezentanţilor cluburilor, în acest for de conducere, tocmai pentru a se evita toate speculaţiile privind aceste alegeri, apărute în ultimele zile, AJF nedorind nici implicarea politicului în fotbal, aşa cum se menţionează pe unele canale media, nici să dea prilejul unor speculaţii privind oportunitatea şi timpul redus de organizare a acestor alegeri, importante pentru fotbalul judeţean prahovean, judeţul nostru reprezentând, foarte probabil, cea mai importantă structură fotbalistică judeţeană din ţară”.

Personal, salut această decizie luată în unanimitate şi aplaud rezoluţia dată în acest moment tulbure, în care până şi raţiunea unora o luase razna! Unii o dau pe politică, alţii pe duşmănie sau competiţie, cert este că primul factor apare peste tot iar imixtiunea acestei doctrine nu face altceva decât să şubrezească un şi aşa glisant fenomen sportiv! Repet, este bine ce s-a hotărât fie şi pentru faptul că toţi cei (prea) implicaţi în aceste alegeri au posibilitatea acum să-şi cântărească „muniţia” irosită! Iar ambiţiile viitoare, poate, vor ajunge să fie concentrate strict pe o carte colorată în pastelul conducătorului cel mai iubit! Cin’ să fie, cin’ să fie?


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>