Pentru prieteni, colegi și amici

Dragii mei,

Sfintele zile ale Crăciunului și apoi cele ale Anului Nou să aducă tot ce este mai frumos și mai trainic în casele voastre. Vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți aproape de fenomenul sportiv și, implicit, de persoana mea iar anul care va veni să ne aducă tuturor mai multă liniște și căldură sufletească, satisfacții profesionale și sănătate cu carul.

Visul trăirii emoției inconfundabile a câștigării unui trofeu îmi dilată nepermis de mult așteptarea debutului de campionat. Petrolul, echipa ploieștenilor, are culoar favorabil pentru adjudecarea trofeului Cupei României. La fel, în întrecerea internă, trupa lui Contra se poate clasa pe un loc din intervalul pozițiilor 1-5. Mai rămâne doar să așteptăm…

O vom face, acum, în primă fază, cu bunătățile Sărbătorilor întinse pe mese. Apoi, curioși, vom trăi schimbările inerente de la echipă, de după 15 ianuarie. Imediat, cele trei cantonamente și desele jocuri de pregătire, multe în Antalia. Iată, parcă deja simțim colțul ierbii și momentul startului returului. Martie, aprilie și mai vor însemna lunile de foc. Apoi, să dea Domnul, clipa bucuriei!  Visez prea mult? Ce, voi nu credeți în vise?

Gata acum! Soția mă cheamă să decorăm masa. Alți invitați și prieteni vor sosi în câteva momente. Este o altă zi de răsfăț gastronomic, de dans și relaxare! Urmează Revelionul, ziua de Sfântul Ion și momentul revederii cu dragii Petrolului! Pe repede, înainte!

LA MULȚI ANI!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>