Renan Silva s-a înțeles cu Petrolul

Pe parcursul acestei zile, mijlocașul Rapidului, brazilianul Renan Silva, s-a înțeles cu echipa fanion a Ploieștiului, jucătorul din Țara Cafelei urmând să evolueze pentru Petrolul cel puțin până la vară. Renan Silva, care va împlini 24 de ani chiar în a doua zi a cantonamentului din Antalya (24 ianuaria) a stat mai mult pe bară la giuleșteni din cauză că George Copos, patronul Rapidului, nu s-a înţeles cu impresarii fotbalistului asupra comisionului lor. Totuși, acesta a evoluat în cinci partide și a reușit trei goluri!

Mijlocașul ofensiv a făcut junioratul la Flamengo, jucând pentru echipa mare în perioada 2008-2010. Apoi a apărat culorile echipelor Goias, Bahia, Olaria și Victoria. În anul 2011 s-a transferat în Portugalia, la Boavista, iar apoi – din sezonul următor, a semnat cu Rapid. Este căsătorit cu superba Talita şi au împreună o fiică în vârstă de şase ani, Lorranye Victoria.

Contactat, directorul executiv al Petrolului, Andi Crângu, a spus: “Brazilianul este un fotbalist fără noroc, dar extrem de talentat! Ne-am înțeles cu el și va putea fi văzut sub culorile galben-albastre din acest retur, cel puțin până la vară!”

http://www.youtube.com/watch?v=2xeA9K6S8cY


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>