Capră: “Nu este nimic real despre plecarea lui Hamza”!

Contra-si-CapraDan Capră, patronul Petrolului, a intervenit telefonic la o emisiune cu profil sportiv, unde a răspuns întrebărilor legate de prelungirea contractului lui Cosmin Contra, campania de transferuri din această iarnă şi obiectivele clubului pentru primăvara acestui an. Iată cele mai importante răspunsuri:

Despre prelungirea contractului lui Cosmin Contra până în 2015: Componenta financiară nu s-a schimbat, lucrurile au fost mai simple decât par. A durat doar câteva minute toată povestea. Nu am avut în niciun moment emoţii că nu va semna. Nu există un obiectiv prevăzut în contract, există anumite clauze confidenţiale, însă nu un obiectiv.

Despre campania de transferuri: Vor mai fi aduşi jucători de valoare care ne vor ajuta, mai ales pe posturile de pe care au plecat cei doi (n.r: Benga şi Dore – transferaţi la Botev Plovdiv). Legat de plecarea lui Hamza Younes, nu este nimic real şi concret în ceea ce priveşte tot ce a apărut în presă. Există interes din partea mai multor cluburi, dar nu este nimic clar, mai ales că nici noi nu vrem să ne despărţim de el.

Despre Adrian Mutu şi Ianis Zicu: Doi băieţi care ştiu ce vor de la viaţă. Din punctul meu de vedere, tot respectul atât pentru unul cât şi pentru celălalt.

Despre obiectivele FC Petrolul: La echipa pe care o avem nici nu mă gândesc să nu prindem unul dintre trofee. Mă gândesc tot mai des la posibilitatea de a realiza eventul, de aceea au fost făcute şi toate eforturile financiare. Avem şansa noastră şi vom lupta pentru ea.

sursa: galbenalbastrii.ro

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>