Contra a semnat prelungirea contractului

contra_petrolul_46643500FC Petrolul Ploiești anunță că tehnicianul Cosmin Contra și-a reînnoit angajamentul cu deținătoarea Cupei României, actuala înțelegere fiind valabilă până în vara lui 2015.

Așa cum anunțase încă de la finele anului trecut, când și-a manifestat public dorința de a continua la Petrolul, antrenorul Cosmin Contra a parafat astăzi noul contract. ”N-am făcut decât să-mi respect cuvântul dat celor din conducere și le mulțumesc că au în continuare încredere în mine. A fost o simplă formalitate, dat fiind că lucrurile erau stabilite de mai mult timp. Era normal să-mi duc munca mai departe și sper ca și în acest sezon să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat antrenorul lupilor.

Cu Cosmin Contra pe banca tehnică din toamna anului 2012, Petrolul a reușit sezonul trecut să câștige Cupa României și s-a clasat pe locul 3 în campionat, revenind, totodată, și în cupele europene după o pauză de 18 ani, unde a atins faza play-off în Europa League.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>