Patronul Capră, desființat: “Nu ştia cine e Mutu şi unde a jucat”!

r si cConflictul dintre președintele Petrolului, Dan Capră, și Valeriu Răchită, fostul manager al “găzarilor” tinde să se transforme într-un război de gherilă. Fostul fundaş din echipa care a cucerit Cupa României în 1995 îl acuză pe Capră că habar n-are de fotbal şi că nu caută decât să capete popularitate.

“Vreau să-i transmit domnului Capră un ultim mesaj. Dacă îl înțelege, foarte bine, dacă nu, îmi dau drumul la gură și îl asigur că îi pun tot orașul în cap. Vreau să transmit opiniei publice că acest domn Capră a apărut patron la Petrolul din nimereală. Vreau să se știe că a preluat clubul de la Florin Bercea pentru 27.000 de euro. Dacă vă vine să credeți, atât a plătit el pentru Petrolul. Aici trebuia să vină domnul Walter, așa era înțelegerea, însă nu a mai putut, deoarece figura în acte și la U Cluj. Dan Capră este și cumătrul meu, eu i-am botezat fata, însă m-a deranjat faptul că a început să mă atace în presa locală, cum că eu l-aș fi lăsat cu datorii de pe urma jucătorilor Suat Zendeli și Nikola Komazec, că ei ar fi dat clubul în judecată din cauza mea. Însă eu aveam avizul șefilor mei ca să se renunțe la acești jucători. Nu renunțam singur, de capul meu”, a mărturisit Răchită..

Fostul jucător al “găzarilor” îl acuză pe Dan Capră că este disperat să câștige popularitate în rândul suporterilor. “Din păcate pentru el, eu nu pot să răspund pentru incompetența lui Dan Capră, care, dacă vă vine să credeți, nici la ora asta nu știe ce înseamnă TAS. Dacă se ducea la TAS, își putea rezolva problemele, dar el nu a știe ce înseamnă TAS! De asta îl avertizez public să tacă. Şi i-o spun pentru ultima oară,  că altfel le spun suporterilor ce vorbea Capră despre clubul Petrolul  și despre ei înainte să vină patron! Acum Dan Capră vine și pozează triumfător lângă Adi Mutu, despre care, în urmă cu câțiva ani, nici nu știa cine e. Vă asigur că nu știa nici la ce echipă a jucat Mutu. Capră nu are nicio treabă cu fotbalul și vine acum și se ia el de Răchită, care a readus la viață acest club în urmă cu câțiva ani! O să vedeți că timpul o să-mi dea dreptate, iar suporterii vor înțelege ce a făcut Valeriu Răchită pentru acest club”, a mai completat acesta.

Răchită a fost foarte aproape să o preia pe Ceahlăul, însă nu a ajuns la un acord cu președintele moldovenilor. “Am vrut să revin ca antrenor din această iarnă, am fost în negocieri avansate cu Gheorghe Ștefan, dar eu am pus două condiții: să am fir direct cu dumnealui și să-mi aduc un colaborator, un secund, Dumitrache. Domnul Ștefan nu a fost de acord și totul a picat”, a mai spus managerul care a promovat cu Petrolul în Liga 1.

sursa: Fanatik


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>