Hamza a părăsit haita…

hamzaaÎn urmă cu câteva minute oficialii Petrolului au postat pe site-ul oficial un comunicat potrivit căruia atacantul Hamza Younes a decis să părăsească echipa ploieșteană, cu destinația Plovdiv, acolo unde va evolua pentru prim divizionara Botev. Iată comunicatul, așa cum a fost el redactat:

“Hamza Younes și-a exprimat, în nenumărate rânduri, intenția de a se despărți de Petrolul în această iarnă, în încercarea de a obține un contract avantajos din punct de vedere financiar, iar conducerea clubului și-a dat acordul ca el să demareze negocierile cu bulgarii de la Botev Plovdiv.

Insistența cu care jucătorul tunisian și-a dorit să părăsească gruparea ploieșteană i-a determinat, în cele din urmă, pe oficialii clubului să îi permită începerea negocierilor cu Botev Plovdiv, formație unde recent au ajuns alți doi foști petroliști, Alexandru Benga și Ferebory Dore.

Explicând foarte clar că vrea să câștige mai mult pentru a-și asigura viitorul, având în vedere scurta carieră de care au parte fotbaliștii, Younes le-a cerut suporterilor să-i respecte decizia. <<Am primit o ofertă foarte bună pe care nu o pot refuza. Trebuie să mă gândec la viitorul meu și sper ca toată lumea să mă înțeleagă. Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce la Petrolul>>, a afirmat atacantul, al cărui punct de vedere îl puteți vedea, în exclusivitate, pe FCP TV.

În cazul în care acest transfer se va realiza, FC Petrolul Ploiești îi urează mult succes lui Hamza Younes la noua sa echipă, mulțumindu-i, totodată, pentru întreaga și substanțiala sa contribuție avută în cei doi ani petrecuți în tricoul lupilor.”


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>