Cui servește batjocura asta?

barillonAm așteptat 12 ore, special pentru a-mi demonstra că absolut nimeni nu va scrie niciun cuvânt legat de tratamentul josnic la care este supusă mass-media în relația cu Petrolul, clubul fanion al Ploieștiului și al Prahovei. Nu este pentru prima dată – și probabil nu va fi nici pentru ultima! – când cei care răspund de destinele unei entități parte a fotbalului european de calitate se încăpățânează să lucreze după ureche, sfidând fanii și suporterii prin lipsa transparenței în relația cu mass-media.

Ieri, în cadrul conferinței de presă organizată la stadion, antrenorul Răzvan Lucescu spunea despre încercarea oficialilor de la echipă de a aduce un fundaș central de meserie. Apoi, după câteva minute, fundașul despre care se vorbise – pe numele lui, Fabien Barrillon – era imortalizat într-o poză pentru site-ul oficial, chiar la colțul terenului, la 50 de metri de viitorii coechipieri care se „încălzeau” și 100 de metri de jurnaliști! Într-o situație complet de neînțeles, preferând această situație ridicolă la care mai bine de 30 de ziariști se chinuiau să-i descopere pe noii veniți, ofițerul de presă Cristi Notaru se chinuia să facă portrete ale fotaliștilor cu care Petrolul semnase înțelegeri în ultimul moment, în dauna mult mai corectei prezentări, chiar și neprotocolare, a celor în cauză! Că doar eram, repet, la mică distanță! Pentru ca, după nici un ceas, știrea și poza cu “rodul muncii sale” să fie postată pe siteul Petrolului, oripilându-ne pe toți cei care mai și simțim ceva pentru această echipă!

Aș înțelege, sub cuvânt de onoare, dacă responsabilul în cauză ar primi bani pentru operativitate și pentru faptul că postează primul materialele! Dar așa… sincer, personal, nu înțeleg!

Am ales numai acest caz, clubul parând hilar în cazul lui Guilherme (cu soarta-i demult pecetluită!) sau vorbind tern despre înregimentarea lui Peteleu (acesta având contractul semnat cu destulă vreme în urmă). Despre care subsemnatul, și nu numai, a scris de destulă vreme! Să vedem acum ce spune și Guilherme, în conferința de presă… Peste puțină vreme!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>