Dacă este decembrie, este luna ADGA!

adgaCa de fiecare dată în această lună de iarnă, membrii Asociației Diasporei Galben-Albastre (ADGA) se implică în susținerea unor acțiuni de suflet, al căror principal nucleu rămâne iubirea de-o viață, Petrolul!

Cu 5 zile înainte de marea sărbătoare a Nașterii Domnului, mai precis în data de 20 decembrie, se vor desfășura o serie de acțiuni pregătite cu minuțiozitate întreg anul!

Astfel, ziua va începe cu un moment special, de suflet, care îi aduce, la pub-ul Yell’Wolf, vreme de două ore, în intervalul 11:00-13:00, pe copii de la Centrul de Plasament din Filipeștii de Târg, în cadrul unei serbări sugestiv denumită ”Crăciun fericit!”

În aceeași locație, cinci ore mai târziu, mai precis la ora 18:00, se va lansa volumul al doilea al cărții ”Petrolul Ploiești, Istorie și Tradiție-Gloria”. Statisticianul Răzvan Frățilă, autorul cărții, va oferi, cu acest prilej, autografe tuturor celor preyenți la evenimentul lansării.

Seara se va încheia cu dineul aniversar oferit de ADGA la Ambasador Luxury Events, începând cu ora 20:00, la care vor participa 60 de invitați din rândurile fostelor glorii petroliste, suporterilor, presei, donatorilor, sponsorilor și membrilor ADGA din România.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>