Bogdan Gavrilă: “Va învinge și spiritul!”

IMG_20160126_201921Dorit insistent de antrenorul Constantin Shumacher, fotbalistul de profil ofensiv Bogdan Gavrilă – ultima oară la Dinamo București – a semnat, de câteva minute, un contract cu “lupii”, managerul sportiv Mario Nicolae convingându-l să-și pună apostila pe o înțelegere ce se va derula până la vară.

Surprins de câteva momente la cină și pozând alături de o altă achiziție recentă, Daniel Stana, tânărul de 23 de ani care a mai activat pentru Chindia Târgoviște și Oțelul Galați a declarat: “M-a convins dorința tuturor celor de aici de a salva echipa! Am avut încă două oferte, una din țară, alta din Cipru, dar am ales cu inima, Petrolul fiind o echipă cu suporteri deosebiți, care știu să te mobilizeze! Am lăsat și din bani pentru că, aia e, am înțeles că sunt mari probleme de acest gen și chiar îmi doresc să ajut! Iar o eventuală salvare va părea precum câștigarea unui trofeu! Va învinge și spiritul!” a declarat simpaticul tip cu codiță!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>