Petrolul joacă, mâine, pe Mardan, cel mai mare stadion al Antalyei!

1Înaintea unui meci considerat a fi cel mai tare din acest stagiu în Turcia – mâine, ora 17:00, pe terenul central al arenei Mardan! – fotbaliștii Petrolului au avut parte de o primă ședință de pregărire la care mingea a fost obict interzis. Pentru cei din câmp, întrucât portarii pregătiți de Cătălin Grigore au avut partener obiectul de joc în cea mai mare parte a celor 90 de minute cât durează o astfel de ședință.

Ceilalți componenți ai lotului au “servit” porții duble și chiar triple de exerciții care mai de care mai complexe, preparatorul fizic Michele Bon alternând buna dispoziție cu biciuirea verbală.

2A fost și un meniu “extra” pe care noii sosiți l-au primit, seriile de alergări în tempo major, la final de antrenament, suficiente pentru Dani Stana, Bogdan Gavrilă și Markos Michael – ultimul, un atacant de 24 de ani care a mai evoluat la Anorthosis, Parekklisias, Olympiakos Nicosia, Erimis şi Aris Limassol – să termine ședința complet epuizați! Spun complet, întrucât ceilalți erau pe aproape!

De la ora 17:00 va avea loc cel de-al doilea moment al zilei, cel al pregătirii cu mingea! Se vor definitiva ultimele trasee pentru jocul de mâine iar schemele pentru eventualele lovituri fixe vor fi aplicate așa cum hotărăște antrenorul.

  • 3La finalul antrenamentului, în fața autocarului, carismaticul fotbalist al ASA-ului Târgu Mureș, Ousmane N’Doye – în trecere spre cantonamentul aflat în vecinătate – s-a intersectat cu Dacian Varga, fostu-i coleg de trupă din echipa ardeleană. Îmbrățișați, ambii și-am adus aminte de câte un moment haios iar senegalezul a ținut să-i șoptească fostului coleg o expresie trivială, de ambii savurată ulterior!

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>