Petroliștii l-au contrazis pe… Murphy!

20160128_172641Petrolul Ploiești – Karpaty Lvov 3-1 (0-1)

“Orice începe bine se termină rău, orice începe rău se termină și mai rău!” sună a 90-a lege a lui Murphy, inginerul american cunoscut pentru cunoscutele-i preziceri care alcătuiesc un adevărat tratat de “murphologie”!

Astăzi, pe “Mardan” – cea mai reprezentativă bază sportivă a Antalyei – echipa lui Schumacher a reușit să demonstreze contrariul teoriei yankeului și a întors un rezultat stabilit la pauză în favoarea ei. Și nu oricum, ci administrând trei goluri echipei ucrainiene Karpaty Lvov, una dintre formațiile bune ale campionatului în care antrenează și Mircea Lucescu.

Arătând disciplină tactică și aplicând trasee cunoscute, elevii lui Oleh Luzhuyi au reușit să deschidă repede scorul după ce extrema dreaptă Kozhanov a centrat ideal pentru BLANCO (7) iar atacantul de 22 de ani a șutat de la 17 metri, fără preluare, imparabil, exact lângă butul stâng: 0-1!

“Gata, o luăm de la capăt!” a tunat antrenorul “lupilor” și, ușor-ușor, balanța s-a înclinat spre poarta adversă. Au apărut și două ocazii bune de egalare, la ambele Nepomuceno șutând viclean, mingea ocolind de puțin buturile porții apărate de către Mysak.

După pauză, același NEPOMUCENO (54) a reușit să restabilească egalarea, balonul expediat din lovitură liberă directă de la 20 de metri oprindu-se exact la încheietura barelor, în stânga celuilalt portar din lotul advers, Mozil: 1-1! Iar din acel moment, practicând un joc rapid, având sarcini precise legate de presing și deposedare, “lupii și-au încurcat vizibil partenerii de joc iar MARINESCU (77) și PAOLUCCI (84) au dus scorul la o diferență care reflectă exact raportul de forțe din teren, mai ales după primele 45 de minute!”

Următorul meci este programat luni, 1 februarie, în compania trupei austriece de eșalonul doi, FC Liefering.

  • La sfârșitul meciului, vizibil satisfăcut, antrenorul Schumacher a declarat: “Sunt mulțumit pentru implicarea băieților, pentru atitudine și dăruire! Sincer, eu asta antrenez și asta vreau să se vadă în joc! Echipa are nerv, este disciplinată și cred că putem avea un cuvânt solid în campionat. Am în trupă alcătuită din fotbaliști devotați, care știu ce înseamnă jocul, care nu cedează și care progresează de la un antrenament la altul! De fapt și în această seară ei au aplicat ce lucrăm la ședințe și m-au mulțumit! Deplină va fi bucuria după ce vom învinge la Craiova!” a spus tânărul tehnician.

Casetă

FC Petrolul – Karpaty Lvov 3-1 (0-1)

Stadion: “Mardan” Antalya. Marcatori: Nepomuceno (54), Marinescu (77), Paolucci (84)/Blanco (7).

FC Petrolul: Cobrea (cpt) – David, Prestia (65 Mişelăricu), Benga (65 Inez), Begeorgi (68 Pulhac) – Guerriero (46 Marinescu) – Nepomuceno (71 Gavrilă), Zoubir (67 Lesoimier), Bucşa (88 Michail), Varga (81 Stana) – Pacar (67 Paolucci).

Karpaty Lvov (I): Mysac – Serhiichuk, Novotriasov, Plastun (cpt), Kostevych – Klots – Kozhanov, Karnoza, Golodiuk, Puchkovskyi – Blanco.

Karpaty Lvov (II): Mozil – Khudobiack, Hitchenko, Nepliakh, Kravets – Danskvili – Mayik, Ksonz, Chachua, Bohach – Jelavic.

Au arbitrat: Burah Aglam – Kenul Art și Henzen Prak (toți din Antalya)


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>