Nepomuceno a fugit din cantonament!

FOTBAL:CFR 1907 CLUJ NAPOCA-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 1 (11.08.2015)Nicio zi fără liniște în cantonamentul Petrolului! Dintr-o echipă fără vedete, care nu are nimic de spus în perspectiva viitorului – zic unii –  iată că “lupii” se dovedesc la mare căutare, dovada cea mai palpabilă fiind cea a lui Gevaro Nepomuceno, fotbalistul olandez care azi-noapte a părăsit în trombă cantonamentul din Lara cu destinația… Portugalia!

Ademenit de impresari, cu gândurile vraiște și decis să termine relațiile cu echipa cu care se află sub contract, Nepomuceno a fugit la Maritimo Funchal, club lusitan aflat momentan pe locul XIII, la 4 puncte de retrogradare!

Interesant este faptul că jucătorul Petrolului se află într-o cruntă eroare, discuțiile cu un impresar în care a avut și are încredere deplină având același scop: plecare de la echipă! Oricum, aprecierile sale legate de termenii contractuali dar și de faptul că momentul intrării în insolvență stopează înțelegerile de bază au făcut ca Maritimo să accepte cererea reunită a fotbalistului prin impresarul său!

Cert este că Petrolul a amendat la forurile europene acțiunea în sine iar clubul portughez va fi responsabil de toată tevatura (citește penalizări, amenzi, etc) în cazul în care nu se va proceda la rezolvarea corectă a speței în cauză!

Concluzionând, indiferent de cum se va soluționa acest diferend, fotbalistul nu va mai fi primit la Petrolul, gestul său fiind considerat de înaltă trădare! “Un astfel de exemplu, la fel ca și cel al francezului Lesoimier, poate să producă efecte nefericite la echipă iar noi nu vrem să cedăm în fața tuturor josniciilor produse de așa zișii impresari care încearcă să câștige bani pe seama fotbaliștilor creduli și neștiutori! Așa cum, din păcate pentru el, s-a dovedit a fi acest Nepomuceno! Este o victimă dar nu am ce să-i fac! A fost aproape să-și mai convingă un coleg, pe Zoubir dar, din fericire, Abdellah nu a cedat! Nu-mi vine să cred că mai există astfel de probleme la un asemenea nivel! Cert este că Nepomuceno nu va mai juca pentru Petrolul și sunt convins că UEFA va face dreptate în acest caz, Maritimo urmând să plătească pentru asta!” a spus Mario Nicolae, managerul echipei ploieștene.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>