Întrajutorare reciprocă Astafei-Petrolul!

IMG_20160201_234854Ajuns în această seară în cantonamentul Petrolului, mai vechea cunoștință a “lupilor”, Victoraș Astafei, a admis să semneze un contract până la vară, miza salvării echipei de la retrogradare fiind mai mare decât orice tentație venită din altă parte.

“Am dat curs ofertei venite de la Mario Nicolae și chiar vreau să ajut Petrolul să rămână în prima divizie! Am avut două oferte concrete, una de la nemții Hansei Rostok, alta din Cipru, de la AEK Larnaca, dar niciuna dintre echipe nu a fost dispusă să aștepte rezolvarea situației mele contractuale cu Adana Demirspor, club cu care sunt în litigiu pentru banii pe care încă nu i-am primit! I-am acționat la instanțele europene și până atunci am drept de joc, până în vară, exact cum este și cazul lui Pintilii! Petrolul m-a înțeles, la fel și eu pe ei! Vreau să fac treabă bună și să fiu din nou la inima fanilor!” a declarat Astafei.

Pe linia veniri – plecări, Petrolul a mai reușit ceva util, anume rezilierea contractului lui Toto Tamuz pe cale amiabilă! Aferim!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>