Daniel Chiriță vine la “Pasul la ofsaid”

FOTBAL:ANIVERSARE 90 ANI FC PETROLUL PLOIESTI (1.05.2014)Marți, 14 martie, unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști ai Petrolului, Daniel Chiriță, va veni în studioul Republikanews pentru a participa la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”.  Acesta va vorbi atât despre experiența sa la echipa fanion a urbei cât și despre viitorul imediat al echipei.

Cei care doresc să-i adreseze întrebări o pot face pe blog, www.cristian-anghelescu.ro, pe pagina mea de Facebook, în privat, dar și pe e-mail la adresa cristi_angh@yahoo.com, până la ora 11:00 din ziua producției.

 

 

 

 


Lasă un comentariu

2 Comentarii.

 1. Salut Daniel,

  Cu siguranta experienta ta a ajutat in fiecare meci echipa sa ramana un fruntea clasamentului, dar si sa ii motiveze pe jucatorii tineri.
  Lasand trecutul la o parte, trebuie sa ne axam pe viitorul echipei inca de pe acum, un viitor care pare foarte aproape de realitate, in sensul bun, daca se realizeaza ce a zis Cristi Vlad saptamana trecuta la aceeasi emisiune.
  In cazul in care acel investitor, daca va veni, crezi va colabora cu scoala ta de copii si juniori ? Ar insemna sa contribui f mult in viitor pt Petrolul.
  De obicei, cand vine un patron nou, se fac modificari majore la intregul club pornind de la presedinte, antrenor, si chiar jucatori pe care vrea sa ii promoveze din anturajul sau. Stii ceva de o negociere in acest sens ?

 2. Salutari !
  Chirule , te respect si apreciez maxim pentru tot ce faci pentru FCP, pentru atitudinea pe care o arati de fiecare data pe teren.
  Gandind in viitor, ratarile acestea ne vor costa , oare de ce se rateaza atat de mult ?
  Multa sanatate !

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>