Valeriu Răchită vine la “Pasul la ofsaid”!

rachita la pasMarți, 28 martie, Valeriu Răchită, fostul jucător, antrenor și manager al Petrolului Ploiești va veni în studioul Republikanews pentru a participa la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”.

Cei care doresc să-i adreseze întrebări o pot face pe blog, www.cristian-anghelescu.ro, pe pagina mea de Facebook, în privat, dar și pe e-mail la adresa cristi_angh@yahoo.com, până la ora 11:00 din ziua producției. Vă aștept!


Lasă un comentariu

3 Comentarii.

  1. 1. puteti desminte , d-le Rachita , ideea ca doriti infiintarea unei alte echipe PETROLUL?
    2. care este motivul ca nu sustineti actuala echipa , sustinuta de fani si de fostele glorii?

  2. Aurelian Vasilescu

    Sunt foarte mulți suporteri petroliști (printre care și eu), care nu înțeleg ce are cu adevărat de gând el și primarul Dobre cu destinele echipei, ținând cont de atât de multe amânări în ceea ce privește mărcile echipei PETROLUL??? Această ”lălăială”, duce la neîncredere și suspiciuni!!! Iată că a trecut un an, de când s-a promis rezolvarea acestei situații, după multe analize, documentări, consultări, etc. și … !!!

  3. Buna ziua domnilor! Am fost întotdeauna un susținător al d-lui Răchită datorita lucrurilor făcute pentru Petrolul si m-am așteptat ca renașterea echipei sa fie legata si de numele dumnealui. Desigur, poate ajunge la club mai devreme sau mai târziu, ca antrenor sau conducator. Ca suporter, pentru mine Petrolul este in prezent AS Petrolul 52. Poate spune si d-l Răchită același lucru? Sentimental vorbind.

Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>