Lupi prădători vs. domestici

FOTBAL:FLACARA MORENI-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 3 (30.03.2018)După două săptămâni în care iarna și-a făcut de cap, federalii amânând etapa de campionat, primăvara și-a intrat în drepturi. Au fost mai mult de 15 grade în termometre și o atmosferă de meci mare întreținută de gazdele entuziaste plasate la tribuna principală. Diametral opus, circa 200 de suporteri ai Petrolului s-au poziționat pe întreaga lungime a tribunei.

Cele mai mari ocazii și golurile reușite

Prima mare ocazie de gol a meciului a aparținut Petrolului, un balon respins de defensiva gazdelor fiind reluat din vole de către Cl. Tudor, de la circa 25 de metri, portarul Curchi respingând de sub bară, în corner! Același Curchi a reținut mingea plasată cu capul de Arnăutu (13), în urma unei centrări din flancul drept a lui Ciocâlteu!

mainmorpetÎn minutul 18, în urma unui balon recuperat și ulterior centrat de către Păun, ARNĂUTU s-a înălțat perfect și a trimis mingea în plasă: 0-1!

După alte două minute, cu același Păun la serviciu din flancul stâng, CIOCÂLTEU a trimis mingea, cu capul, pentru un mai rotund 0-2!

bannerSuporterii Petrolului regăsiți în facțiunea “United” au ținut să evoce memoria marelui dispărut, Tavi Dincuță, desfășurând o pânză cu mesaj distinct: “Clipele trec, gloriile ne părăsesc, rămân doar amintirile din fotbalul românesc”. Iar, când momentul a coincis cu unul din golurile trupei oaspete, gestul a fost cu atât mai frumos!

Repriza a doua

După 4 minute de la reluare, plecați “în haită”, lupii din Ploiești au fost aproape de gol dar Lambru, singur la 12 metri ușor lateral dreapta, l-a luat la țintă pe goal-keeper-ul gazdelor într-o fază excelent lucrată de Păun și Ciocâlteu!

Imediat după ce a fost introdus în locul lui Arnăutu (64), Nini Popescu a fost aproape de reușită, balonul centrat de către neobositul Păun fiind trimis cu capul (!) de către piticul cu inimă mare, puțin pe lângă butul din stânga portarului!

În minutul 84, la capătul unei acțiuni în viteză, Catană a prins un “pe șiret” perfect, dar Curchi a avut noroc, mingea trecând razant cu butul drept! După alte două minute, la o nouă acțiune purtată în viteză, Ciocâlteu a șutat, din unghi, paralel cu linia porții!

Cu două minute înainte de final, la un fault violent, Plăcintă a primit al doilea avertisment iar arbitrul Istrate l-a expulzat! Protestând vehement, atacantul Drăgan a fost și el trimis la vestiare, cel mai probabil după injurii aduse conducătorului de joc!

Casetă

Flacăra Moreni – Petrolul Ploiești 0-2 (0-2)

Stadion: „Flacăra” Moreni. Spectatori: circa 2500.  Marcatori: Arnăutu (18), Ciocâlteu (20)

Flacăra Moreni: Curchi – Parghel, A. Costache, Matei, Cernea (71 Roman) – Negrea, Tocan, Plăcintă (cpt), Neacșu (79 Rosciugă) – Neguț, Drăgan. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Antoche, Ichim, Olaru – Lambru (71 Catană), Velisar, Chindriș, Cl. Tudor (cpt) (15 Andor) – Ciocâlteu, Arnăutu (63 N. Popescu), Păun (71 Țicu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Cartonașe galbene: Matei (43), Parghel (55), Negrea (79), Plăcintă (83, 88)/ Antoche (56), Olaru (72)

Cartonașe roșii: Plăcintă (88), Drăgan (88)

Au arbitrat: Dragoş Istrate (Bucureşti) – Marius Badea și Alexandru Mihăilă (ambii din Rm. Vâlcea)

Observatori: Andrei Simion (București) și Ioan Filip (Slatina)

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>