Doamna Chiajna, mezina, a ținut Post Negru!

În plină Săptămână Mare, arena “Ilie Oană” a fost gazda partidei dintre Petrolul și Concordia II, joc constând pentru etapa a XIX-a a Ligii a III-a, Seria a III-a.

Un meci pe care “lupii” l-au început cu o distribuție diferită față de jocul câștigat, marți, în fața trupei CS Tunari. Și nu a fost deloc rău!

Desfășurarea primei reprize

Partida a debutat cu șutul în forță al lui Chindriș, “căpitanul” Petrolului încercându-l pe portarul Costache chiar din primele secunde!

Condusă de Marin Dună, fostul atacant al Progresului anilor ’90, echipa secundă a Chiajnei a arătat, din start – ca mai toate echipele care vin pe “Ilie Oană” – disponibilitate la efort și destulă ambiție. Dar, mai mult ca orice, aceasta a ieșit la joc și a căutat să pună probleme defensivei gazdelor. Nu prea i-a ieșit…

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CONCORDIA CHIAJNA 2, LIGA 3 (6.04.2018)Petrolul a deschis scorul relativ repede, în minutul 13, atunci când N. POPESCU a executat excepțional o lovitură liberă de la circa 22 metri, aproape de colțul careului mare, mingea direcționată către colțul scurt lovind bara, la vinclu, înainte să plescăie plasa: 1-0!

Același Nini (15) a sprintat către… 2-0, a ajuns la circa 13 metri dar a șutat foarte aproape de rădăcina butului stâng, în exteriorul acestuia!

După alte trei minute, la o fază în care Antoche a ajuns până aproape de portar, mingea reluată de acesta, cu capul, s-a oprit pe linia porții, prinsă de portar, după ce, în prealabil, și bara stângă a contribuit la amortizarea tăriei execuției.

În minutul 41, după ce Nini Popescu s-a distrat cu câteva driblinguri în flancul stâng, a urmat o centrare perfectă, înapoi, pentru Catană iar balonul șutat de acesta a fost oprit, cu mâna, de fundașul Anghel! FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CONCORDIA CHIAJNA 2, LIGA 3 (6.04.2018)Penalti evident pe care același NINI POPESCU l-a transformat, fără emoții: 2-0! Un scor mai aproape de cele petrecute pe teren, adversara de astăzi neavînd nicio ocazie evidentă de a marca, pe toata durata acestei prime reprize!

Repriza secundă

“Lupii” au mărit ecartul la scurtă vreme după reluare, atunci când mingea centrată perfect de Nini Popescu a fost plasată de CIOCÂLTEU (53), în dreapta portarului, lângă bară: 3-0!

Imediat după gol, la o fază ofensivă a oaspeților, Ovidiu Marin a pătruns în careu, în viteză, și a șutat… exact pe reflexul lui Avram!

În minutul 77, după un corner executat de Păun, golgheterul ARNĂUTU a reluat mingea cu capul, la colțul lung: 4-0!

Dezlănțuită, echipa gazdă a fost aproape de 5-0 dar Arnăutu (79) a ratat un penalti scos în urma hențului în careu făcut de către Panescu la centrarea lui Păun, mingea șutată de el lovind bara de sus!

Excelentă atmosfera creată de fanii Petrolului, aceștia cântând permanent și încurajând echipa chiar dacă, uneori, s-a mai și greșit. Semn că evoluția bună, consistentă, dublată de golurile în cascadă au mulțumit!

Mircea Dridea, ovaționat de toată asistența

La începutul partidei, exact în momentul în care arbitrul Costreie se pregătea să dea startul, președintele și vice-președintele Petrolului, Cristi Vlad, respectiv Tavi Grigore, au oferit seniorului Mircea Dridea – cel care mâine, 7 aprilie, va împlini frumoasa vârstă de 81 de ani – un superb buchet de crizanteme în culorile clubului! FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CONCORDIA CHIAJNA 2, LIGA 3 (6.04.2018)Vizibil emoționat, simbolul “lupilor” le-a mulțumit acestora dar, mai ales, miilor de spectatori care i-au scandat numele! Ce frumos!

Casetă

Petrolul Ploiești – Concordia Chiajana II 4-0 (2-0)

Stadion: “Ilie Oană”. Spectatori: circa 2500. Marcatori: N. Popescu (13, 41 penalti), Ciocâlteu (53), Arnăutu (77)

Petrolul Ploiești: Avram – Antoche, Ichim (56 Frâncu), Țicu – Catană (65 Arnăutu) , Chindriș (cpt), Andor, Velisar (82 Bratu) – Ciocâlteu, Lambru, N. Popescu (72 Păun). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Concordia Chiajna 2: Costache – Anghel, Panescu, Georgescu (cpt), Fota (35 Bonteanu) – Ghiță, Ivan (69 Calu), Câmpanu, Marin (81 Stere) – Ș. Radu (53 I. Păun), Cioablă. Antrenor: Marian Dună.

Cartonașe galbene: Chindriș (23)/ Marin (8), Ghiță (8), Panescu (12), Cioablă (89).

Au arbitrat: Adrian Sorin Costreie (Buftea) – Marin Nicușor (Suseni – Argeș) și Șerban State (Curtea de Argeș)

Observatori: Costel Băntescu (București) și Costel Petre (Constanța).


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>