Triumviratul de succes al companiei Veolia

FOTBAL:PARTENERIAT FC PETROLUL PLOIESTI-VEOLIA (15.09.2017)Nicio noutate, parteneriatul unic în România al companiei Veolia în viața Petrolului, echipa fanion a județului, reprezintă cel mai elocvent exemplu că acolo unde există pasiune și ambiție pot apărea și succese.

Și nu orice fel de succese, proiectele promovărilor succesive de la fotbalul mic la cel mare fiind atinse, menținute și continuate.

Petrolul este echipa comunității locale a “petroliștilor”, însăși rațiunea existențială a unui sport care nu degeaba este denumit “rege”!

Iar Veolia, partenerul finanțator al “galben-albaștrilor”, are deja un titlu de glorie prin apropierea până aproape de confundare de această iubire nepereche a ploieșteanului!

A trecut mai bine de un an de când jurământul de credință s-a înfăptuit și aproape 20 de ani de când compania Veolia furnizează servicii de energie prin intermediul Veolia Energie Prahova și de alimentare cu apă potabilă și de canalizare prin intermediul companiei Apa Nova Ploiești.

Prima se ocupă cu producția, distribuția și alimentarea cu energie termică a sistemelor de termoficare din Ploiești. De serviciile companiei beneficiază aproape toți contribuabilii ploieșteni, mai toate instituțiile publice (școli, spitale, grădinițe, instituții socio-culturale și administrative), precum și sute de agenți economici din urbe. Nu odată, sistemul centralizat promovat la Ploiești este dat exemplu de bună practică la nivel național!

Vizând-o pe a doua, este de notorietate exemplul oferit de Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, cel care, prezent în cadrul emisiunii cu tematică sportivă “Pasul la ofsaid”, a solicitat și consumat exclusiv apă de la robinet! “Este o apă de foarte bună calitate, tratată corect și pe care o recomand din toată inima! Personal, eu nu consum apă îmbuteliată, nu există nicio diferență între apa de la robinet tratată de noi și apa plată cumpărată din magazine!”

Concluzionând, triumviratul pe care Veolia îl desfășoară în Ploiești – Veolia Energie, Apa Nova și FC Petrolul – se constituie într-un proiect general de succes care arată preocuparea companiei față de oameni, de sentimentele, plăcerile și nevoile lor.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>