Terci de Alexandria: violați de Petrolul din prima repriză!

FOTBAL:FC ALEXANDRIA-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 4 (20.04.2018)Astăzi, de la ora 17:00, în cadrul celei de-a XXI-a etape a seriei a III-a a eșalonului trei, Petrolul s-a deplasat la Alexandria pentru meciul derbi al campionatului, cel cu AFCM din localitate.

După 1-1 pe ”Ilie Oană”, în tur, elevii lui Romică Ciobanu și-au fixat un singur obiectiv, acela de a învinge principala contracondidată la promovare chiar în propriul fief.

Meciul a început cu Petrolul controlând mijlocul terenului și Păun (4) șutând de la peste 25 de metri direct în brațele portarului Olteanu.

În minutul 18, după o pasă de 20 de metri direct pe vârf, ARNĂUTU a preluat scurt și l-a executat pe portarul gazdelor cu un șut în dreapta acestuia: 0-1!

După alte patru minute, același ARNĂUTU a recidivat, șutul acestuia de la 10-11 metri încheind o fază care a început cu centrarea perfectă a lui Andor: 0-2!

În minutul 34, după trei driblinguri consecutive în flancul drept, TUDOR ȘAIM a șutat formidabil, din unghi mic, direct în vinclul din dreapta lui Olteanu: 0-3!

Recitalul de fotbal al Petrolului a continuat cu ARNĂUTU în rolul killer-ului, acesta executându-l pe goal-keeperul gazdelor cu un șut fără speranțe!

Acesta a fost scorul primei reprize după o evoluție a “lupilor” de pus în ramă!

Mitanul secund a debutat cu aceeași poftă de atac, Ciocâlteu (49) și Andor (51) șutând pe lângă, respectiv peste poartă!

Apoi, ca într-un joc de-a șoarecele cu pisica, Chindriș&Co. au plimbat balonul până la exasperarea gazdelor decise să ajungă, măcar, în careul mare advers și să șuteze măcar o dată pe spațiul porții lui Bolboașă.

Nu au reușit dar ICHIM, adevărat gentleman, a făcut ce-a făcut și și-a învins propriul portar la o fază de cascadorii râsului: 1-4! De notat că la reușită, asistența din Alexandria a izbucnit în urale, comicul situației fiind trăit la maxim de către oprimații suporteri ai trupei locale!

Unii dintre ei, pentru că alții, în extaz, fluturau biletele câștigătoare jucate la casele depariuri! “Am mâncare la copii pentru minim trei luni” a strigat, fericit, un mucalit după prima repriză!

Casetă

AFCM Alexandria – Petrolul Ploiești 1-4 (0-4)

Stadion: “Municipal” Alexandria. Spectatori: circa 3000. Marcatori: Ichim (69 autogol)/ Arnăutu (18, 22, 40), Tudor Șaim (34)

AFCM Alexandria: Olteanu – Sârbu (65 Vârtej), Floricel, Ciocoteală, Radu (cpt) – Calofir, Mitran (65 Vâlcică) – Terci (42 Bosoteanu), Căpățână (84 Oprescu), Desculțu – Barbălată. Antrenor: Marius Stoica.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Antoche, Ichim, Țicu – Tudor Șaim, Chindriș (cpt) (78 Prunescu), Andor (65 Cârjan), Velisar – N. Popescu, Arnăutu (68 Lambru), Păun (46 Ciocâlteu). Antrenor: Romică Ciobanu.

Cartonașe galbene: Radu (22), Floricel (30), Terci (33)/ Cârjan (66)

Au arbitrat: Paul Unimătan (Zalău) – Mihăiţă Necula şi Alexandru Midvichi (ambii din Bucureşti)

Observatori: Iulian Ivan (Giurgiu) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>