Cu gândul de a fisura Arcada!

897980-ploiestivolei-sportpicturesDupă ce Tricolorul LMV și-a câștigat dreptul de a juca finala învingând în minimum de seturi SCM “U” Craiova, echipa gazdă, Arcada Galați, s-a impus tot cu 3-0 (25-19, 25-10, 25-23) în dauna celor de la VM Zalău.

A fost un joc cu prea puțină tensiune, zălăuanii părând victimele perfecte de la început și până la ultimele 2-3 mingi, acel gen de echipă venită în excursie și care nu vrea să deranjeze spectacolul singurelor echipe care contează la acest moment în voleiul masculin românesc, Tricolorul LMV Ploiești și Arcada Galați.

Formații care, în această seară, de la ora 19:00, se vor întrece pentru adjudecarea trofeului Cupei României.

Elevii lui Stancu și Marinescu sunt concentrați pentru această ultimă reprezentație și vor să repete dansul victoriei, atât de bine învățat după meciul care le-a adus tricourile de campioni!

Iar, dacă va fi să fie așa, gustul șampaniei va fi cu atât mai pronunțat cu cât băutura campionilor va fi îngurgitată chiar în fața suporterilor de la malul Dunării. Care, se știe, digeră cât se poate de greu victoriile adversarilor în propriul fief…

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>