Gratitudine pentru un antrenor de valoare (GALERIE FOTO)

În urmă cu doi ani, la preluarea echipei Tricolorul LMV Ploiești, fostul jucător Sergiu Stancu făcea un pariu cu viitorul: în maxim trei ani să reușească obținerea unui trofeu! Era o provocare uriașă pentru un tehnician fără experiență în domeniul antrenoratului dar bine instruit într-ale sportului cu mingea la fileu, dovadă cele peste 100 de prezențe în echipa națională și alte sute de meciuri în campionatul intern dar și cele ale Belgiei, Italiei sau Franței.

Mai degrabă un tip tăcut, poate chiar bonom dar mereu atent la dinamica voleiului, Stancu a reușit să demonstreze că acolo unde există valoare, răbdare și liniște la echipă, performanțele nu întârzie să apară.

Filozofia acestuia s-a bazat pe disciplină și crearea unui climat de prietenie între sportivii și oficialii lotului. Întreaga campanie de recrutare a noilor campioni a purtat pecetea gândirii sale despre volei. Stilul de joc al Tricolorului LMV a fost pliat pe dinamica fiecărui sportiv iar rezultatul final a demonstrat dreptatea tehnicianului. Ploieștiul are, din nou, o campioană națională de volei și o câștigătoare a Cupei României după performanțele din 2000, 2001, 2002 și 2006 ale CS Petrolul și CS Petrom.

Pentru că, în aceste zile, Sergiu Stancu și Tricolorul LMV Ploiești se află în prim-planul sporturilor românești de echipă, nu vreau să scap prilejul de a prezenta un colaj foto al celui care merită din plin acest demers jurnalistic. El și “tricolorii” lui au arătat ce înseamnă sportul, voleiul, în peisajul unui municipiu în care părea că doar fotbalul contează!

Colajul prezintă mai multe amintiri ale subiectului, din teren și, ulterior, de pe banca tehnică!

 

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>