Păun, killerul argeșenilor!

IMG-20180504-WA0004Petrolul a jucat, astăzi, la marginea Piteștiului, cu Atletic Bradu, o echipă experimentată a seriei și care joacă acest gen de meciuri-cheie pentru vizitatoare ca pe niște mari derbiuri.

Nu a fost scutită de tensiune nici Petrolul, chiar dacă echipa ploieșteană a demonstrat că este cu o clasă peste valoarea gazdelor!

Prima mare ocazie de gol a aparținut trupei locale, vârful împins Preda (6) fiind extrem de aproape să valorifice pasa de gol a lui Trașcă, doar reflexul excepțional al lui Bolboașă făcând ca tabela să nu se schimbe!

În minutul 22, la capătul unei faze de atac desfășurate în flancul drept, Tudor Șaim a centrat exact pe vârful bocancului lui PĂUN iar atacantul nu a scăpat prilejul să deschidă scorul: 0-1!

După alte 14 minute, la capătul unui slalom eficient terminat cu șut la colțul scurt, portarul Oprican a reușit să respingă în față iar ARNĂUTU nu a scăpat prilejul de a bucura peluza ocupată de, totuși, prea puținii suporteri veniți de la Ploiești: 0-2!

Părea că această reușită va regla definitiv conturile partidei dar, după două minute, dintr-o fază care nu anunța nimic, atacantul PREDA a redus din diferență, balonul șutat de acesta neputînd fi parat deBolboașă: 1-2!

A fost, de altfel, scorul primei reprize, una jucată la peste 30 de grade, temperatura resimțită la nivelul gazonului sintetic fiind mult mai ridicată.

Mitanul secund a debutat cu un șut formidabil al lui Ciocâlteu (53), de la circa 30 de metri, mingea mângâind bara de sus înainte să iasă în aut de poartă!

După alte două mari oportunități de gol, ambele ratate de Petrolul prin Păun și Ciocâlteu, au venit alte două mari șanse de desprindere, Antoche, în același minut 67, trimițând de două ori, cu capul, extrem de aproape de… 1-3!

Diferența mai sus pomenită s-a concretizat în minutul 72, atunci când PĂUN a reușit să-l învingă pe goal-keeperul gazdelor cu un șut bine plasat, din lovitură liberă directă de la circa 18 metri: 1-3!

“Lupii” au reușit și golul patru, nou-intratul NINI POPESCU valorificând pasa de gol primită din partea lui Lambru: 1-4! Și să realizeze, astfel, același scor ca și la Alexandria, în urmă cu două săptămâni!

Casetă

Atletic Bradu – Petrolul Ploiești 1-4 (1-2)

Stadion: Bradu. Spectatori: circa 700. Marcatori: Preda (38)/ Păun (22, 72), Arnăutu (36), N. Popescu (87)

Atletic Bradu: Oprican (cpt) – Șucală, Din, Șerban, Achim – Paraschiv – Fundătureanu, Golban (78 Tănăsescu), Tănase, Trașcă – Preda. Antrenor: Ovidiu Tică.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Olaru, Ichim, Antoche – Tudor Șaim (77 Catană), Chindriș (cpt), Cârjan (70 Prunescu), Velisar – Ciocâlteu (61 Lambru), Arnăutu, Păun (80 N. Popescu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Cartonașe galbene: Șucală (71), Din (90+1)/ Păun (73)

Au arbitrat: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu) – Florian Alexandru Vişan (Galaţi) și Bogdan Stefan Vasile (Sibiu)

Observatori: Ştefan Poenaru (Botoşani) și Liviu Voicu Coloj (Filiaşi)


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>