Pregătiți pentru sărbătoarea promovării

La capătul unui meci pe care l-a dominat în totalitate, ”lupii” s-au impus la Bradu, 4-1 (2-1) și au făcut un pas uriaș către promovare.

Coroborată cu remiza din derbiul teleormănenelor, Voinţa Turnu Măgurele – AFCM Alexandria 2-2, victoria elevilor lui Romică Ciobanu aduce Petrolul mai aproape de sărbătoare.

Cu şase puncte în plus faţă de următoarea clasată şi trei meciuri rămase de jucat din actualul sezon, echipa ploieșteană este extrem de aproape de accederea în cel de-al doilea eşalon.

gol_ultima_etapaUn singur punct îi este suficient acesteia pentru a bifa a doua promovare succesivă, cele mai mari șanse de a-l obține fiind chiar sâmbătă. Atunci când “lupii” vor juca, pe „Ilie Oană”, cu CS Mioveni 2.

Partida va începe la ora 14:00, la întâlnirea cu iminenta clipă a reușitei fiind așteptați toți prahovenii iubitori de galben și albastru.

Aceștia sunt așteptați la casa de bilete a stadionului, deschisă zilnic între orele 09:00-16:30, pentru a-și achiziționa tichetele de acces la marele spectacol. Acestea pot fi procurate și sâmbătă, până la ora de start a întâlnirii.

Preţurile biletelor sunt cele cunoscute pentru acest sezon:

- 6 lei Peluze;

- 10 lei Tribuna a II-a;

- 15 lei Tribuna I;

- 20 lei Tribuna 0.


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>