Când la trap, când la galop!

HipodromDuminică, 13 mai, cu începere de la ora 11:30, Hipodromul Ploieşti va găzdui cea de-a doua reuniune oficială a sezonului.

În cadrul acesteia, organizatorii au pregătit două surprize: o cursă de galop şi una de ponei!

Principalul punct de atracţie va fi „Premiul de Mai”, o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

În program mai sunt prevăzute și alte trei curse de trap extrem de interesante: Premiul Bianca (ora 11:30), Premiul Bon (ora 12:00), şi Premiul Bavari (ora 14:00).

Marea provocare a zilei va avea loc la ora 13:00, fiind încadrat de cele două curse demonstrative ale reuniunii: Cursa de Ponei (ora 12:30) şi Cursa de galop (ora 13:30). Iniţial, întrecerea de galop s-a dorit a avea caracter oficial, dar, din motive pe care le regăsiţi în comunicatul de mai jos, s-a transformat într-o cursă cu caracter demonstrativ.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

comunicathipodrom

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>