Promovarea meciului de mâine prin… sponsorul Flanco! (GALERIE FOTO)

sdrÎn această după-amiază, la invitația sponsorului Flanco, fotbaliștii Petrolului au participat la o acțiune de promovare în punctul de lucru de la Ploiești Shopping City.

Alături de “căpitanul” Marius Chindriș, toți componenții echipei – ca și promovată în eșalonul doi al fotbalului românesc – au luat cu asalt generosul spațiu alocat celui mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice situat la margine de Ploiești.

Elevii lui Romică Ciobanu au împărțit bilete pentru jocul de mâine – vă reamintesc, Petrolul evoluează pe “Ilie Oană”, la ora 14:00, împotriva argeșenilor de la CS Mioveni2 – iar norocoșii care s-au regăsit printre cumpărătorii magazinului s-au declarat încântați de șansa avută!

“Voi merge la meci împreună cu nepoții și cumnatul, am fost norocos că Mirel Bolboașă mi-a oferit 4 tichete! Oricum ajungeam, vin mereu la Tribuna a II-a, acum am avut șansă și-mi iau și cumnatul. El nu prea le are cu fotbalul, sper să-l conving să vină mereu după un meci bun al echipei! Poate o să-l determine și atmosfera din tribune” a spus Cornel din Băltița, concetățean ajuns la Flanco pentru achiziționarea unui frigider.

După epuizarea rapidă a stocului de bilete, fotbaliștii Petrolului – echipați corespunzător, în tricouri de protocol marca Flanco – au semnat pe mingile oferite de către reprezentanții magazinului și s-au lăsat imortalizați alături de oficiali. Promițând, totodată, că această acțiune nu va rămâne singulară!

Cu un număr de peste 1500 de angajați, Flanco deține o rețea de 122 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 88 de orașe. Oferta Flanco, disponibilă atât în magazine, cât și pe site-ul www.flanco.ro, include o gamă variată de produse, pachete de creditare prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru întreaga familie și pentru companii.

cof cof sdr cof cof

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>