Punctul promovării

 Mâine, de la ora 14:00, pe “Ilie Oană”, Petrolul va întâlni echipa a doua a Mioveniului într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Seriei a III-a, Liga a III-a. Este, în fapt, antepenultimul joc din acest eșalon, “lupii” fiind ca și promovați, ecartul despărțitor de șase puncte față de locul secund ocupat de Voința Turnu Măgurele (care stă în această etapă!) fiind aproape decisiv. Chindriș&Co. mai au nevoie de un singur punct în aceste ultime trei etape pentru promovarea matematică, cel mai propice moment fiind chiar mâine, în fața trupei argeșene!

După ce, în meciul tur, Petrolul s-a impus la scor de forfait, 0-3 (0-1), prin golurile reușite de Sergiu Arnăutu și Nini Popescu (2), la partida de mâine este așteptată o altă descătușare. Ar fi răsplata tuturor “petroliștilor” pentru jocul mai puțin reușit cu teleormănenii din Măgurele, victoria putând șterge cu buretele prestația de acum două săptămâni.

Pentru meciul de mâine, antrenorul Romică Ciobanu nu se poate baza pe Cristian Andor, mijlocașul fiind, în continuare, sub atenta observare a medicilor după durerile de spate pe care le suportă de puțină vreme. La fel, la capitolul absenților este trecut și Georgian Păun, atacantul acumulând, la meciul de la Bradu, al patrulea cartonaș galben.

La partida de mâine, observator va fi bucureșteanul Victor Radu, brigada de arbitri urmând a fi anunțată în această seară.

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>