Golgota Petrolului spre primul eșalon a început la Strejnic

faza1Prin bunăvoința antrenorului Leo Grozavu, reprezentanții mass-media au avut acces la antrenamentul de astăzi continuat cu un joc-școală la care au participat cei mai mulți dintre viitorii “lupi”.

Atent urmăriți de staff-ul de conducere al clubului, fotbaliștii au ținut să demonstreze că-și merită locul în echipă, atât ședința de pregătire condusă de preparatorul fizic Ovidiu Chiribici cât și meciul în sine fiind extrem de atractive și, mai ales, încinse.

Cei care nu au evoluat deloc, adică Mirel Bolboașă, Florin Plămadă, Claudiu Herea, Alex Ciocâlteu, Sergiu Arnăutu și Jean Theodoro, au avut parte de porții extinse de pregătire pe durata jocului test comandat de către tehnicianul echipei.

Au evoluat două formații alcătuite ad-hoc după criterii impuse de poziția în teren avută la fostele formații.

Astfel, “albaștrii” au învins cu 5-2 (2-1) echipa “galbenilor” la capătul unui meci presărat cu multe faze de poartă, cu trei penaltiuri dintre care unul ratat și multă, multă energie productivă.

Au marcat Trașcă, Lambru (2), Saim și C. Vasile, respectiv Grigore Coșcodan (Sheriff Tiraspol) și Nini Popescu.

Echipele de start

Albaștrii: Isvoranu (Petrișor) – Oprea, Olaru, Antoche, Velisar – Danci – Trașcă, Preda, C. Vasile, N. Popescu (Saim) – Lambru.

Galbenii: Gurău – A. Pop (U Cluj), Prunescu, Chindriș, Țicu – Antonio Cruceru (Voința Tr. Măgurele) – Manea, Mitrică, Ene, Coșcodan – Bănică.

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 ORANGE (26.09.2Se observă prezența în teren, la “albaștrii”, a lui Cristian Danci, fotbalist provenit de la nou-promovata FC Hermanstad și care se află extrem de aproape de a semna un contract cu galben-albaștrii. Dacă tratativele nu se vor împotmoli în ultimul moment, fotbalistul născut la Reșița va deveni, de luni, fotbalistul Petrolului cu acte în regulă!

Petrolul are și antrenor pentru portari

La acțiunea de astăzi a fost prezent și Răzvan Ciodar, antrenor cu portarii provenit de la prim-divizionara Concordia Chiajna

Acesta a început fotbalul la vârsta de 8 ani la CSȘ 6 București.

Evoluția sportivă foarte bună l-a propulsat în atenția celor de la Sportul Studențesc, acolo unde s-a transferat la 13 ani.

În sezonul 2005-2006 a făcut parte din lotul “Găștii nebune” care a terminat pe locul 4 în Liga 1, alături de Edi Stăncioiu și Răzvan Stanca. A mai evoluat în cariera de jucător profesionist la Inter Gaz, FC Predeal, Dunărea Călărași și FC Brănești.

Are 10 prezențe la naționalele de juniori ale României.

În anul 2012, la vârsta de 23 de ani, Răzvan a agățat ghetele în cui și se apucă de antrenorat. Posedă licența “B” UEFA și atestat de antrenor specializat pentru pregătirea portarilor.

faza 2În anul 2013 a pornit proiectul “Academia de portari Ciodar Răzvan” și, datorită rezultatelor foarte bune, este cooptat de școala internațională de portari Just4keepers ca reprezentant al lor în România. Chiar atunci promovează și site-ul www.just4keepers.ro


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>