Meritata recunoaștere!

Ca orice club mare, care se respectă, Petrolul a deplasat în cantonamentul din Slovenia un responsabil cu filmarea și prezentarea antrenamentelor dar și a meciurilor de pregătire pe care elevii lui Leo Grozavu le vor susține la Terme Catez, mica staţiune amplasată lângă graniţa sloveno-croată.

Provenit din breasla jurnaliștilor ploieșteni, Cristian Chircă – căci despre el este vorba – este specializat în tehnica video, probele de foc prin care a trecut în eșaloanele inferioare din Liga A Prahova și Divizia “C” clasificându-l printre cei mai competenți cameramani din anturajul echipei fanion.

chircaNu mai este nicio noutate, Cristi și colegii săi de la site-ul sportonlineph au prezentat absolut toate meciurile Petrolului de la înființarea echipei și până astăzi! Iar decizia conducerii de a miza pe experiență și competență este perfect întemeiată!

Până la ora primului meci amical, cel de mâine seară, ora 18:00, cu formaţia FK Tuzla – proaspăt promovată în prima ligă din Bosnia, sub numele de SK Sloga Simin Han – colegul nostru “și-a făcut mâna” filmând venirea “lupilor”, cazarea acestora și primul antrenament.

A rezultat un filmuleț de aproape 10 minute pe care vă invit să-l urmăriți și, de ce nu, să apreciați talentul lui Cristian Chircă!

Clic aici!

www.youtube.com/watch?v=wMAOhvzoR1A


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>