Brazilianul Theodoro, incompatibil cu “lupii”!

hqdefaultÎn urmă cu trei săptămâni, clubul Petrolul anunța cooptarea în lot a lui  Jean Theodoro Sobrinho, fotbalist brazilian de profil ofensiv în vârstă de 25 de ani. Fusese stabilită și înțelegerea, trei ani!

Jean Theodoro mai evoluase, de-a lungul carierei, la Corinthians U20, Camboriu, Avai FC (toate Brazilia), TSV Hartberg (Austria) şi ABC Futebol Clube (Brazilia) iar la Ploiești ajunsese de la Zimbru Chișinău.

Urma ca gruparea galben-albaștrilor să-l folosească vreme de trei sezoane, dar numai după ce Theodoro trecea de furcile caudine ale controlului medical din cadrul Centrului de Medicină Sportivă București.

Joi, în preziua doritei plecări a acestuia spre Slovenia, doctorii de specialitate din Capitală au dat un verdict drastic: fotbalistul este incompatibil cu sportul în regim de forță, fiind predispus accidentelor din cauza unei insuficiențe cardiace dobândită din naștere!

Astfel încât, nedorind să fie parte la un eveniment tragic, conducerea grupării ploieștene a decis anularea înțelegerii cu atacantul!

Din dorința de a completa compartimentul ofensiv, antrenorul Leo Grozavu împreună cu oficialii echipei prezenți în Slovenia au analizat oportunitatea înregimentării unor fotbaliști de atac, primul dintre ei urmând a ajunge la Terme Catez pe parcursul dimineții de mâine.

Cel mai probabil, o zi mai târziu va mai fi testat încă un pretendent la unul dintre cele mai râvnite tricouri ale echipei.

Ultimul joc, testul care se spune că ar conta!

A fost anunțat și ultimul amical al Petrolului din această perioadă. El va avea loc vineri, 20 iulie, de la 18:30 (ora României) împotriva lui Slaven Belupo, în localitatea croată Cvetkovec, raionul Koprivnica-Krizevci.

Slaven Belupo a terminat precedenta ediție de campionat a primei ligi croate pe locul şase, fiind pregătită de fostul internaţional iugoslav Tomislav Ivkovic, portarul sârbilor de la Campionatul Mondial din Italia,1990. Distanța dintre Terme Catez și Cvetkovec este de circa 150 km, traseul putând fi parcurs în circa 90 min, fiind unul exclusiv pe autostrada!

Reamintesc, astăzi, de la ora 21:15, Petrolul va juca împotriva slovenilor de primă divizie de la NK Krsko iar marți, ora 17:00, cu croații de la HNK Gorica, trupă nou promovată în eșalonul de elită.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>