Un egal… deloc amical!

37075397_2141066292601077_5373607465776578560_nArena „Matije Gubca” din Krsko a găzduit în această seară partida amicală dintre nou promovata NK Krsko și Petrolul Ploiești. Joc pe care oficialii gazdelor l-au solicitat expres în nocturnă întrucât, peste 8 zile, elevii lui Alen Sculac vor disputa primul meci din eșalonul de elită cu Domzale, pe “Domžale Sports Park”, de la aceeași oră, 21:30 (ora României).

Meciul cu slovenii a început cu ambele formații preocupate să ghicească jocul adversarei. Ocaziile mari au lipsit, câteva șuturi fiind parate de portari. S-a văzut că echipă gazdă se află în pragul debutului de campionat și, mai ales, diferența de eșalon!

Bine articulată, mai ales pe faza de construcție, trupa lui Sculac a avut în ambele vârfuri, Vekic și mai ales Srekovic, principalele guri de foc, toate acțiunile lor ofensive semănând pericol în careul ploieștenilor!

Gazdele au reușit deschiderea scorului în minutul 56 prin sârbul Nenad Sreckovic, fotbalist venit liber de contract de la echipa sârbă FK Radnik Bijeljina și care nu a fost anunțat de gazde, inițial, pe foaia de joc.

Din acel moment, “lupii” au trecut la cârma partidei iar șuturile periculoase ale lui Ciocâlteu au anunțat golul egalizator. Care a venit cu 4 minute înaintea expirării timpului regulamentar, ANTOCHE reluând cu capul un balon centrat, din corner, de către Niziri, de lângă fundașul central Brekalo, neatent!

S-a remarcat tensiunea în care s-a jucat, mai mulți fotbaliști primind avertismente, mai ales în ultimele 20 de minute!

A fost un test reușit, pentru ambele echipe, ploieștenii având încă de tras pentru a arăta exact așa cum își doresc suporterii pătimași! Dar, mai este o săptămână de cantonament și apoi alte două de lucru pentru “mecanica fină”! Nu trebuie să dispere nimeni, în niciun caz!

Casetă

NK Krsko – Petrolul Ploiești 1-1 (0-0)

Stadion: “Matije Gubca” Krško. Marcatori: Sreckovic (56)/ Antoche (86)

NK Krsko: Zalokar (cpt) – Kulinits, Brekalo, Stefuli, Kovacic – Ogrinek, Ahcin, Glover, Ristovski – Sreckovic, Vekic. Antrenor: Alen Sculac. Au mai jucat: Frelih – Kovacic, Sokler, Da Silva, Volaric, Nenic, Zakrajsek, Bozic.

Petrolul Ploiești: Petrișor (57 Isvoranu) – Rus (57 Olaru), Plămadă (61 Antoche), Țicu (71 Cazan), Țigănașu (81 Danci) – Ene (71 Cruceru), Ghinga (cpt) (77 Chindriș), Cl. Herea (75 Ciocâlteu) – N. Popescu (46 Neziri), Arnăutu (75 Lambru), Șaim Tudor (90 Velisar). Antrenor: Leo Grozavu.

 

 

  • Jucătorul gazdelor, Milan Ristovski, este fratele mai mic al cunoscutului Stefan Ristovski de la Sporting Lisabona. El a semnat cu slovenii din postura de jucător liber venit de la HNK Rijeka (Croația). Acesta a mai evoluat și pentru NK Rabotnicki. Atacantul Milan a marcat, până acum, trei goluri în partidele de pregătirile pentru NK Krško.

 

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>