Oamenii din umbră ai Petrolului

Aventura Petrolului în Slovenia a luat sfârșit sâmbătă, imediat după antrenament și dejun echipa îmbarcându-se în autocar cu destinația aeroportului din Zagreb. Iar de acolo, via Belgrad, elevii lui Leo Grozavu au ajuns la Otopeni, locul de unde au fost preluați de un autocar antamat de către oficialii clubului.

“Lupii” vor relua pregătirile pentru debutul de campionat marți, 24 iulie, cu 11 zile înaintea primei etape programată sâmbătă, 4 august, pe “Ilie Oană”, prima adversară fiindu-i Sportul Snagov.

Acest material este despre oamenii din umbra echipei, cei fără de care întreaga viață a Petrolului ar fi mult mai dificilă.

asFie că vorbim despre șoferul Marian Minea, magazionerul Ivan Romeo, asistentul medical Răduță Gheoca, kinoterapeutul Virgil Iordache, tehnicianul video Cristian Chircă sau ofițerul de presă Ionuț Pană, cu toții sunt trup și suflet pentru culorile galben-albastre iar aprecierea supremă a fost dată de antrenorul principal, Leo Grozavu, cel care s-a exprimat laudativ vizavi de implicarea celor mai sus amintiți.

Primul, un conducător auto de primă mână, a reușit să impresioneze prin măiestria la volan dar și prin anduranța autoimpusă. Magazionerul Ivan Romeo, mult mai cunoscut datorită apelativului “Peco”, omul bun la toate și care face totul cu zâmbetul pe buze, mereu gata să ajute și să producă bună dispoziție. Asistentul medical Răduță Gheoca, un profesionist de primă clasă mereu în preajma fotbaliștilor pentru a-i ajuta cu tehnica și expertiza sa. Iar kinoterapeutul Virgil Iordache, cel mai nou coleg al staff-ului medical, are calificarea de a ameliora și corecta poziții ale fotbaliștilor accidentați.

Am lăsat la urmă contribuția colegului de mass-media Ionuț Pană, ofițerul de presă al clubului.

ionut, materialMereu în centrul evenimentelor, fie că discută în engleză cu managerii de evenimente, fie că răspunde solicitărilor venite din țară sau de la staff-ul tehnic, “John” știe să se facă plăcut prin felu-i de a fi, unul prietenos și mereu săritor! De la tipărirea foilor care anunță programul și până la reglarea orelor de zbor sau de plecare-venire de la meciuri ori antrenamente, acesta are un program deloc flexibil, chiar zi și noapte! Pentru că tot el pilotează și autoturismul pe care clubul îl are, mereu, la dispoziție, el conduce și preia de la aeroport, sau aiurea, fotbaliștii nou-veniți sau cei care părăsesc echipa mai mult sau mai puțin intempestiv! El face micile comisioane, el traduce, el gustă și decide, el ține legătura între antrenorul principal și ceilalți oameni ai staff-ului tehnic. El sună și este sunat din țară, el scrie comunicatele oficiale, cronicile meciurilor, el se ocupă de site-ul oficial! Este acel gen de personaj pe care te poți baza mereu și care, altfel decât alții, tratează subiectele cu muuuultă diplomație!

Despre Cristi Chircă am scris un material chiar la debutul acestui stagiu. (http://www.cristian-anghelescu.ro/2018/07/10/meritata-recunoastere)  Și el, un personaj foarte util din acest proiect de succes!

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>