Gil și Toto, noi provocări ofensive pentru Petrolul

Petrolul și-a programat un meci de pregătire, în această după-amiază, adversară fiindu-i CS Păulești, echipa câștigătoare a ultimei ediții a Cupei României, faza județeană.

Meciul s-a disputat pe arena cosmetizată a Păuleștiului, antrenorul Leo Grozavu mizând pe fotbaliștii care au prins mai puține minute în acest debut de sezon.

CS Păulești – Petrolul Ploiești 1-2 (0-1)

În ciuda căldurii sufocante, 30 de grade la umbră, cele două formații s-au angajat într-un duel atractiv, rezervele “lupilor” deschizând scorul în minutul 16, atunci când balonul centrat din flancul dreapt de Rus a fost reluat, simplu, de la 10 metri, de CIOCÂLTEU: 0-1!

main paulestiDupă încă 15 minute, gazdele au irosit un penalti prin Ciobanu, mingea șutată de acesta, de la punctul cu var, lovind butul din stânga lui Bolboașă!

După pauză, PLĂMADĂ (50) a majorat diferența printru-un șut puternic, de la circa 20 de metri, balonul surprinzându-l pe portarul Marin: 0-2!

În ultimul minut, PANTILIMONESCU a redus din diferență la o fază în care se putea acorda ușor și fault la portar!

Componența celor două echipe

CS Păulești: Marin – Damian, Zamfir, Pripu, Radu – Enciu – Costache, Butufei, Pîrvu, Anton – Ciobanu. Au mai jucat: Isar – Anghel, Mihăiță, Toma, Pantilimonescu. Antrenor: Ciprian Pura.

Petrolul Ploiești: Bolboașă (46 Isvoranu) – Rus (65 Lawson), Plămadă, Țicu, Velisar – Ene, Cruceru, Ciocâlteu – Neziri,  Nica (65 Lambru), Tudor Șaim. Antrenor: Leo Grozavu.

  • Petrolul l-a testat, 25 de minute, pe Gil Lawson, fotbalist francez de 24 de ani. Acesta a evoluat ultima oară la divizionara bulgară de eșalon secund FC Tsarsko Selo, el având posibilitatea să semneze cu “lupii” din postura sportivului liber de contract.

gilPe parcursul perioadei în care a jucat, Lawson s-a remarcat prin altruism într-o fază de atac la care a preferat să-i paseze lui Lambru în locul unei execuții personale!

  • Înaintea partidei, Leo Grozavu a declarat că Petrolul este foarte aproape de a-l readuce la Ploiești pe atacantul nigerian Toto Tamuz! Acesta nu a mai jucat în ultimul sezon, după plecarea din 2016 de la Petrolul evoluând 9 partide pentru chinezii de la Hunan Billows iar apoi în alte 9 partide pentru israelienii de la Hapoel Tel Aviv.

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>