Joaca de-a bucătăria

La o zi după ce oficialii Petrolului, clubul fanion al Ploieștiului, au anunțat că iau în calcul relocarea meciurilor echipei de pe Stadionul „Ilie Oană” (http://www.cristian-anghelescu.ro/2018/08/22/a-trecut-luna-au-reinceput-sicanele-privitor-la-arena-ilie-oana/), omologii de la CSM Ploiești au răspuns printr-un comunicat de presă pe care mă grăbesc să-l public.

stadionCu precizarea că, indiferent de situație, ambele entități demonstrează că dreptatea le aparține dar, de fapt, adevărul nu poate fi decât unul! Acela că, în ziua meciurilor Petrolului, tot ce înseamnă reclamă și publicitate pe “Ilie Oană” este corect și moral să fie exploatat DOAR de cei care organizează evenimentul! Pentru că așa a și fost semnată înțelegerea!

Iar, pentru cei care se fac că nu înțeleg această chestie legată de normalitate ar fi cazul să amintim că, de ani de zile, pe vreme când SC FC Petrolul era în Liga I, câștiga Cupa României și juca în Cupele Europene, onor CSM Ploiești nici măcat nu “îndrăznea” să se amestece în “tocănița cu carne a momentului”, d-apoi să încerce a-i schimba rețeta! De ce? Pentru că materia primă a preparatului culinar era procurată pe căile oculte ale “abatorului cu iz de urnă”!

Astăzi, după câțiva ani, când gurmeții momentului nu mai vor să înghită orice, apar iminentele jocuri de-a bucătăria… Mi-e silă!

Iată punctul de vedere al CSM Ploiești

Comunicat: Precizări privind situaţia Stadionului „Ilie Oană”

Referitor la comunicatul remis în cursul zilei de ieri de ACS Petrolul ’52 Ploieşti, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti face următoarele precizări:

Una dintre obligaţiile CSM Ploieşti este aceea de a fi duse la îndeplinire hotărârile consiliului local, iar Hotărârea nr 158/30.05.2017, privind aprobarea închirierii unor bune imobile situate pe domeniul public al Municipiului Ploieşti şi date în administrare Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a dus la organizarea unei licitaţii  în urma căreia au existat două firme câştigătoare pentru spaţiile de publicitate din incinta stadionului.

Pe de altă parte, în Contractul de închiriere a stadionului către ACS Petrolul ’52 Ploieşti, la Articolul 3, sunt stipulate clar care sunt spaţiile alocate, pentru publicitate, locatarului.

Art. 3 …Părţile sunt de acord ca spaţiile alocate, pentru publicitate, locatarului sunt: întreaga zonă din perimetrul gazonului (inelul principal şi secundar publicitar), precum şi orice alte spaţii stabilite de părţi prin procesul-verbal. Aceste amplasări nu vor afecta panourile publicitare permanente instalate de locator.

În aceste condiţii, considerăm că noua polemică nu se justifică, misiunea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti fiind de a realiza venituri proprii pentru a putea întreţine stadionul „Ilie Oană”.

CSM Ploieşti nu a făcut niciodată vreun demers care să determine ACS Petrolul ’52 Ploieşti să nu-şi desfăşoare meciurile pe stadionul „Ilie Oană”, ba, din contră, considerăm că a existat o colaborare foarte bună şi am răspuns de fiecare dată cerinţelor venite din partea oficialilor clubului.

 

 

 

 


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>