Aceeași crasă indolență la Parcul Municipal Vest! Episodul 2019, iarna…

Amicalul Petrolului cu Boldeștiul nu s-a mai disputat!

50549070_780941235591563_6485035235502194688_nProgramat în această dimineață, jocul de pregătire dintre Petrolul Ploiești și Petrolistul Boldești a fost sistat! Motivul, nimic nou, terenurile sunt acoperite de apă! Un argument hilar, o nesfîrșită explicație venită la nici trei ani de când, cu surle și trâmbițe, activul realizat cu fonduri europene, dar și de la bugetul local, a fost inaugurat. Vă reamintesc, investițiile anunțate au fost cifrate la peste 70 de milioane de lei! Adică în jur de 15 milioane de euro! Cam cât a costat ridicarea din temelie a prea-scumpului stadion “Ilie Oană”! Parcă așa se zicea, pe atunci, nu-i așa?

Mai este ceva de adăugat? Ar mai trebui să discutăm despre obligatoriul drenaj, despre lipsa unor porți pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acționa, despre vandalizările succesive, an de an, despre războaiele politice inerente asupra unui obiectiv care ar fi trebuit să aducă oamenii la sport, la recreere? Nu, firește! Doar să mergem la meci și să ne întoarcem văzând porcăria fără de seamă!

Deja cunoaștem, va fi greu să se acționeze pentru că: nu sunt suficienți salariați – cei mai mulți fiind în concedii medicale sau de odihnă – nu sunt fonduri alocate pentru astfel de lucrări, există o permanentă râcă cu iz de urnă, etc.

Am ajuns să ne bucurăm, conjunctural, când terenurile sunt folosite, când lumea este fericită că face mișcare! Adică, poate, în miezul verii. Pentru că iarna ninge și chiar plouă, pentru cei care încă nu știu asta! Iar fenomenul nu poate fi contracarat, oricât de multă dorință ar fi! Dar nu prea este…


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>