Pasul unu, victorie la Tg. Jiu!

1Noul sezon va debuta pentru Petrolul la Târgu Jiu, echipa locală, Pandurii, urmând să-i ofere replica duminică de la ora 11:00.

Meciul se va constitui în finalul rundei a XXII-a, etapă care a debutat astăzi cu meciul Chindia Târgoviște – Aerostar Bacău, partidă încheiată cu victoria gazdelor, 3-2.

La startul returului, preşedintele clubului, Cristi Vlad, şi antrenorul principal, Mugurel Cornăţeanu, au fost prezenți în fața mass-media, exprimând cuvinte de încurajare și susținere prin care au înțeles să promoveze trupa fanion a orașului.

Cristi Vlad: “Sunt încrezător și optimist acum, la debutul returului de campionat! Am beneficiat de tot ce a fost nevoie pentru o pregătire bună, sper ca la terminarea campionatului să ne bucurăm atât noi cât și suporterii! Ne-am întărit și dublat toate posturile, suntem mai puternici! Petrolul are atât jucători cu experiență cât și tineri dornici de afirmare, cred cu încredere în faptul că alcătuim o trupă de promovare! Mizez pe dorința lor de a-și trece în CV promovarea cu una dintre cele mai iubite echipe din România! O performanță care nu este la îndemâna oricui!” a spus președintele Petrolului.

La rândul său, antrenorul Mugurel Cornățeanu a spus: “Lotul Petrolului este mult îmbunătățit față de ceea ce am avut în vară! Obiectivul rămâne clar, nu poate fi altul decât cel al promovării! Petrolul Ploiești va promova la sfârșitul acestui mini-retur! Avem 17 meciuri, 17 finale și sunt foarte încrezător în posibilitățile echipei! Trebuie doar să eliminăm sincopele din tur și sunt convins că așa se va întâmpla! Doar noi ne putem împiedica! Poate nu suntem chiar foarte omogeni dar calitatea fotbaliștilor va hotărî deznodământul final! Chiar am dureri de cap atunci când trebuie să fac prima echipă, sunt mulți care merită să fie titulari! Mai mult de 11!” a conchis tehnicianul “lupilor”.

3Imediat după finalul conferinței, toți fotbaliștii aduși în această iarnă au fost prezentați celor din sala de conferințe. A rezultat o poză de colecție!


Lasă un comentariu


NOTĂ - Poţi utiliza: HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>